Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Значи разговарано е.

Ама тоа беше само во главата на небањатите вмровци, кој бе тоа ќе мења име, химна, знаме? Униформи на армија и полиција? Што им е на небањатите?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
:D

Место црвен круг можеме да ставиме црн (двоглав) орел. :( :(
Орелот ќе го туриме пред вентилаторот, џоа Феникс че личи
Автоматски споено мислење:

“Горо ле, горо зелена,
имаш ли сенки длабоки,
имаш ли вода студена?
Ќе мине Аљи војвода
со неговата верна дружина.
Аљи ле, Аљи војвода,
немам си сенки длабоки,
шума ми редум секоа
неразбраните Арнаути.
Посади Аљи војвода
со неговата верна дружина
иљада буки, дабои,
разелени гора Карадак,
до сека бука јунака,
на сека гранка берданка.“

На музика на единствениот Ориѓански :гомце:
Камо ти строфа на изворен албански, како Јужно Африканска Република ќе станеме со сите јазици во химна.

Мора да е од греењето на домаќинствата. Барем така тврдеа некои, тие биле најголеми загадувачи.

Вардариште вчера:
203425308_10218938625962820_8749984156416656192_n.jpg

А химна Rise Like A Phoenix од Кончита Вурст?

Најелегантно за химната е применување само на инструментална верзија. Како што молчеа на интонирање на химната овие Барди, Алиоски и Адеми, така и овие северџаниве ќе молчат.

Шупрајме вака?!

БЛОК
Зошто?

Шупрајме вака?!

БЛОК
Зошто?

Затоа што не е убаво да се лаже кога се кани глупиот народ на референдуми да излегува и да гласа за бајки и фантазии

Шупрајме вака?!

БЛОК
Зошто?

Под итно да оди во Атина и да го испуши курот што треба да се испуши за да се оправи оваа работа!

Кажа Бујар вчера убаво. Не може они толку да не ебат, колку што ние може да трпиме.

Нема ка(е)ње после ебање
Ја реков screenshot ќе барам, тоа уште да ти е актуелен твитот, не го избришале/корегирале :) Нешто впесени се овие.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Македонскиот и албанскиот народ, се братски народи, кои пред себе имаат ист пат, имаат европски вредности, а немаат изоалција, ѕидови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom