ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Цитрони ми ги напраивте по темиве со муабетот Заеб/Муртино/ВМРО/Мицко/Грујо/куровмиленче. 5 пати у живот глеате фудбал, дај олабавете со политички муабети малце. Опуштете се малце, глеајте ЕП, не знаеме кога нареден пак би гледале вакво натпреварување, не сме некоја велесила што без проблем се пласира на секое првенство.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.835
Поени од реакции
30.740
Цитрони ми ги напраивте по темиве со муабетот Заеб/Муртино/ВМРО/Мицко/Грујо/куровмиленче. 5 пати у живот глеате фудбал, дај олабавете со политички муабети малце.
На Заев само овие три му се :pos:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас не разбирам како можи цело време да коментират можело да се врати Пандев, се враќале и други играчи. Дај испратете го ко шо треба па ако се врати се врати, шо има Тони да шпекулира.
Се понашаат како да има 32 години , а не 38...кај ќе се врати?..како тренер?....од ваквките како овие коментаторите ми се одмили да давам мислења....спортски новинари се, од тоа живеат, цел ден се преокупирани со информации во врска со тоа што се задолжени и види ги шо коментираат.
Автоматски споено мислење:

Цитрони ми ги напраивте по темиве со муабетот Заеб/Муртино/ВМРО/Мицко/Грујо/куровмиленче. 5 пати у живот глеате фудбал, дај олабавете со политички муабети малце.
Искомплексиран народ...од ваквите луѓе ми се одмили ракометот и експертизите што ги слушам секоја година во Јануари месец.

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Aуу како вика Адемии :(
Автоматски споено мислење:

Се надевам не си оди...:(

Член од
7 април 2015
Мислења
2.794
Поени од реакции
1.704
Треба некое црнче да земеме од Африка да трча, како што имаат сите Европски репрезентации, види ги Холандија, Белгија и остали сите имаат бар по едно црнче. Едноставно се подобри физички, имаат подобри гени. Можеби и химната ќе ја научат да ја пеат на цел глас.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
2.732
Не ми е криво вака кога ќе изгубат, а играат напаѓачки и се трудат колку што можат. Слободно сите три вака да ги изгубеа. Криво ми е што првите две утакмици ги изгубија, а не играа ко што треба.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Треба некое црнче да земеме од Африка да трча, како што имаат сите Европски репрезентации, види ги Холандија, Белгија и остали сите имаат бар по едно црнче. Едноставно се подобри физички, имаат подобри гени. Можеби и химната ќе ја научат да ја пеат на цел глас.
Важи, од колониите што ги имавме пред 50год ќе земеме.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.024
Поени од реакции
9.885
Pod hitno mora da barame igrači za odbrana i centarfor. Onoj momakot od Avstralija 1.98 visok, što dojde da igra za repka do 21, mislam Metju Božinovski taka se vikaše, odbrana igra?

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Во Моцарт славје, немора уште милион во добротворни цели.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Дарко Велковски друже.....
Да бев на негово место сам ќе си излезев, мајмун го направија. Еден дуел не доби утакмицава.
А Столе после првенствово ќе ск обезбеди трансфер у некој подобар клуб

Член од
12 март 2009
Мислења
20.354
Поени од реакции
16.538
како едно, имаат по дузина... но многу од нив се веројатно доселени поодамна, иако колку знам Холандија и Белгија немаат колонијални поседи...
Овака сме нерамноправни , не може да очекуваме ФИФА да воведе на постартните фудбалери да им ставаат тегови, како што има на трките на автомобилската федерација:eek:, гледав пред некоја недела трки во Италија, имаше и наши возачи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom