- Член од
- 6 мај 2021
- Мислења
- 705
- Поени од реакции
- 1.290
Fun Fact: Од 5 гола на Европсково, 3 ни се поништени поради офсајд.
На Заев само овие три му сеЦитрони ми ги напраивте по темиве со муабетот Заеб/Муртино/ВМРО/Мицко/Грујо/куровмиленче. 5 пати у живот глеате фудбал, дај олабавете со политички муабети малце.
Се понашаат како да има 32 години , а не 38...кај ќе се врати?..како тренер?....од ваквките како овие коментаторите ми се одмили да давам мислења....спортски новинари се, од тоа живеат, цел ден се преокупирани со информации во врска со тоа што се задолжени и види ги шо коментираат.Јас не разбирам како можи цело време да коментират можело да се врати Пандев, се враќале и други играчи. Дај испратете го ко шо треба па ако се врати се врати, шо има Тони да шпекулира.
Искомплексиран народ...од ваквите луѓе ми се одмили ракометот и експертизите што ги слушам секоја година во Јануари месец.Цитрони ми ги напраивте по темиве со муабетот Заеб/Муртино/ВМРО/Мицко/Грујо/куровмиленче. 5 пати у живот глеате фудбал, дај олабавете со политички муабети малце.
Важи, од колониите што ги имавме пред 50год ќе земеме.Треба некое црнче да земеме од Африка да трча, како што имаат сите Европски репрезентации, види ги Холандија, Белгија и остали сите имаат бар по едно црнче. Едноставно се подобри физички, имаат подобри гени. Можеби и химната ќе ја научат да ја пеат на цел глас.
како едно, имаат по дузина... но многу од нив се веројатно доселени поодамна, иако колку знам Холандија и Белгија немаат колонијални поседи...Треба некое црнче да земеме од Африка да трча, како што имаат сите Европски репрезентации, види ги Холандија, Белгија и остали сите имаат бар по едно црнче. Едноставно се подобри физички, имаат подобри гени. Можеби и химната ќе ја научат да ја пеат на цел глас.
И голман, Столе најдобар на првенството.Go dobivme Čurlinov.