Што му фали на мојот коментар? Имаш научници кои цел живот го посветиле на развивање вакцини. Вие тука им серете по звањето. Со прочитани чланци од дудинка и курир.мк. 300.000 души се вакцинираа и никој не умре. Вие паметни сте тука да оправате криви дрини и да разубедувате луѓе да се плашат од нешто што потенцијално може да им го спаси животот.
Сакаш дискусија али ти не нудиш никакви аргументи. Нема ништо конкретно у твоите постови освен замајување. Тотално промашен контент, исто како оној на Зоки. Многу зборови, одоколку вртење за да се докаже некако дека вакцините се шит. Би ве цензурирал сите до еден што лупетате и го замајувате народот да верува у глупости и да се плаши од медицината.
...кои научници работеле на вакцини против КОВИД19 цел живот, може да ги наброиш? а КОВИД како болест појавена 2019, а тие цел живот работеле на вакцина против КОВИД ти се преслушуваш што пишуваш или само падни стани типкаш, зборуваме за антиковид вакцини, а не за било кој други вакцини,
...која дудинка и курир? ти ги читаш таквите боза новинари, мене ми препишуваш, ниту знам дека постојат такви портали или што и да се,
...форумов е за сите членови, да пишуваат тоа што мислат да пишуват во општи муабети, не е твоја привилегија Кајгана форум, нит е твој форумов нит си ти фактор модератор тука па да кажеш кој е каков е, дали лупетаме и не знам кои изрази, не се спуштам на твое ниво да ти кажам ТИ каков си, што го претера го претера, ај ја разбирам твојата спорост ама злобата не ти ја разбирам, затоа ЛП повратна порака од мене не добиваш, па колку сакаш да плукаш тука јавно, твојот бонус кај мене заврши!
... пишувај твое мислење на темава, не туку спамај овој е ваков оној е таков, не обвинувај и не осудувај, темата е коронавирус, а не бијонс и другите!
Што не е прашањето. Анализа да му се направи ќе се увиди дека 80% изнатрескал тешки глупости, ама подоцна ќе си дојде тоа.
Чат пат ако некоја работа погодил или кажал нешто точно.
... одличен заклучок Анон,
Бафра чат пат погодил и кажал нешто точно за разлика од Министерот за здравство Филипче, што уште на почетокот за него ќе има највише 2000 заразени и ништо друго...ејјјј министер,
што викаш Анон, да направиме споредбена анализа на Бафра и Филипче, кој повеќе инзатрескал тешки глупости и чат пат погодил нешто, околу коронава и пандемијава Бафра на форум, а Филипче јавно?