- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.444
- Поени од реакции
- 38.999
...токму затоа прашувам,Oд каде оваа информација?
Нема по медиуми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...токму затоа прашувам,Oд каде оваа информација?
Нема по медиуми.
Ме ловеше да ми најдеш една грешка во 1000 постови, а? Иначе, правиме муабет за елементарна неписменост. Користење голема буква, интерпункциски знаци, оставање место после интерпункциски знак и слично.
Какви илјада профили бе тенџере едно? Па ти можеш да се користиш како мерна единица за глупавост, трупец.
И ќе заборавев, оди е правилно. Ајде, полека ќе научиш. Гледам почна да се поправаш со користење голема буква, точки и запирки.
Од каде ти е информацијата дека 22 навивачи се вратиле позитивни?...токму затоа прашувам,
Од овде и е "информацијава" на фејковачава.Од каде ти е информацијата дека 22 навивачи се вратиле позитивни?
... не ме праша тој со „фејковачава“...туку Берик, а што да му одговорам дека на мобилен ми кажа рандом некој? не читаш дека барам дополнителни информации ако знае некој што како? тој е начин на конверзација? немате основно воспитување ни ти ни фејковачот кумот!Убоо те прашуаа од кј ти е информацијата, не туку треси глупости.
Во Романија има 22 делта сучаи, а не 22 навивачи се заразиле.... не ме праша тој со „фејковачава“...туку Берик, а што да му одговорам дека на мобилен ми кажа рандом некој? не читаш дека барам дополнителни информации ако знае некој што како? тој е начин на конверзација? немате основно воспитување ни ти ни фејковачот кумот!
ОК... прочитав, готово, немаше потреба од циркузијадата што ти завзема страна, да беше џентлмен барем да им реагираше, нема веза...ај терајте,Во Романија има 22 делта сучаи, а не 22 навивачи се заразиле.
Јас тоа го реков, но нигде не реков да не се вакцинираат. Секој има право да прави што сака со својот живот. Јас го мислам тоа што го мислам и никој не би можел да ми го промени мислењето. Повеќе од година дена сето ова го множам со нула, воопшто не почитувам никакви донесени идиотизми(т.н. мерки), вакцини и се останато.Поред тебе луѓе кои се вакцинираат се „глуп и прост народ“. Од друга страна викаш да не ги принудуваме луѓето да се вакцинираат, секој свој избор. Сакаш да глумиш објективен а самиот си тенденциозен. Објективни гледано, многу повеќе зборува за вакцинирање него против. Тоа и мнозина луѓе низ светов го мислат, ако видиме дека и покрај 2,5 милијарда дадени дози побарувачката неможе да се задоволи.
ај сега, како човек да реагира?https://provjeri.hr/svedska-pcr-tes...98g99MFLlXnfw99xMfAvJoTnUzWbfyn6TAHx8h0qe3gz8
Kao rezultat toga, švedska vlada preporučuje procjenu odsutnosti infekcije COVID-om:
„Na temelju stabilnog kliničkog poboljšanja, bez temperature barem dva dana i najmanje sedam dana od pojave simptoma. Za one koji su imali izraženije simptome, najmanje 14 dana nakon bolesti. “
Ами, не е тешко да провериш. Врти ги страните на назад, па види кој шо постира.Не знам кој искрено за коронава се информира преку социјални медиуми.