Tvojot all in iznesuva 100 denari a mojot iljadnici evra. Shto da diskutirame ponatamu. Trgni mi se.Sega ideme jako na 3tiot najjak igra4 vo ligata, a toa e Kawhi, vecerva ima da go iskine na Feniks, veruvajte mi na zbor, All in na nego
Zatoa si sega kloshar brat4e?Da bese zdrav bradata se ke bese poinaku.
Prvite 4 utakmici gi propushti, a za poslednive 3 iako nezazdraven nasilno se vrati da igra i toa teshki minuti, i normalno deka ne izgledase kako sto treba. Zatoa kladilnicite go davaa na 15.5 i 18.5 bidekji se povredi, vo sprotivno granicata ke mu bese 30 i kusur.
Автоматски споено мислење:
Tvojot all in iznesuva 100 denari a mojot iljadnici evra. Shto da diskutirame ponatamu. Trgni mi se.
И јас бев Нетси да земат титула, чисто ради атер за Џејсон Кид, арно ама кога нејќе нејќеНе претерувајте сеа, да не се повредеа Харден и Ирвинг прашање е дали 2 текми ќе земеа Бакси. Али и вака е изненадување што прокоцкаа 3-2, очигледно КД не можеше сам да испорача.
Добра шанса за Фила за големо финале, али да видиме дали ќе пројдат прво. Ако пројде Атланта метла ќе јадат.
Најјак си, чесен збор. Да не постоеше требаше некој да те измисли.Tvojot all in iznesuva 100 denari a mojot iljadnici evra. Shto da diskutirame ponatamu. Trgni mi se.
A pa mike budenholzer upm edno treneriste sho da ti recamМислиам дека Бакси се фаворити во финалето, затоа што риверс е курац на бициклу тренер, а се виде тоа сега со Атланта.
Постојат реални шанси Атланта да поминат, е тогаш Коуч Бад ќе има дуел со МекМилан, еден од најдобрите во лигата.Мислиам дека Бакси се фаворити во финалето, затоа што риверс е курац на бициклу тренер, а се виде тоа сега со Атланта.
Pojak od tebe sigurno ne sum.Најјак си, чесен збор. Да не постоеше требаше некој да те измисли.
Е каде си видел банирано куче, не заебавај?Pojak od tebe sigurno ne sum.
Sekoj vtor den otvoras novi profili na forumov bidekji nasekoe te baniraat kako nekoe ku4e.