Kakvi suvi defrosti, kakvi gluposti, klimata ceka da se digne temperaturata za da pocne da duva topol vozduh... ne laden.Go cenam tvoeto mislenje/sovet e sega okolu defrostive sum imal Vivax aezi ne pravel nikogas suvi defrosti isto taka i Haier Tide green ne pravi suvi defrosti dodeka pak tst ne pri namaluvanhe ili zgolemuvanje na temperaturata tuku pri sekoe prvo vklucuvanje pravi suvi defrosti bezpotrebni a eve i ke ti opisam kako izgledaat tie ja pustam klimata T.S.T na 22 ili 23 stepeni na greenje vo prostorijata e 17 stepeni i sega od koga ke ja pustam cekam 3 minuti za kompresorot da nadruka pritisok potoa pocnnuva so duvanje duva 2 minuti ja kreva vratickata i pravi suv defrost koj trae 5 minuti ova e kaj tst
Za razlika od tst haier tide nitu Vivax aezi ne pravi vakvi glupavi suvi defrosti tuku Haier si pravi defrost po potreba samo koga ima led na izmenuvacot na nadvoresnata edinica
I da tocno e kolku pari tolku muzika odnosno kvalitet no Haier Tide ja zemav 24.000 denari pa sum prezadovolen od klimata odlicno raboti super modulira so eden zbor ima odlicna kultura na rabota koja za zal tst ja nema
Sesto ke cue covek od nestrucni luge.
Автоматски споено мислење:
Isro se odnesuva za tebe... pregrevanje na kompresor... Hahahahha, pogolema nestrucnost nemam cueno.Ова ми личи на прегревање на компресорот и вклучување од тие заштитите за да не рокни.
Дали од првиот ден вака ти прави и дали има убава топлина.
Автоматски споено мислење:
Vie se greete na klimi ili dremete pred niv i broite defrosti.... Hahahahaha
Zivi smeski ste so detski komentari, bog da cuva.