Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
И ова ќе го повторуваш по којзнае кој пат без никакви валидни причини?Нека си направат своја цивилна унија, но деца нема да може да посвојуваат, ниту да си купуваат. Тоа не смее да е на маса.
Автоматски споено мислење:
Не е ни потребна студија. Секој рационален ум кој може логички да размислува ќе дојде до заклучок дека хомосексуалноста не претставува никаква штета. Мене мислиш некоја студија ме убедила за ова? Не, сум научил да размислувам малце и сум го нашол бедно очигледниот одговор.... токму тоа го кажувам ФИНАСИРАНИ од Х фондови, медицински експерти во свои студии да докажат дека хомосексуалноста не е психолошко растројство на човекот, за мене не се релевантни ДОБРОВОЛНИ клинички научни студии, каде зборува парата не зборува вистината, тоа да ти е јасно, не Хипократова заклетва, не Библија, не Куран, не Буда ниту Мека, ниту честа и совесност ...ништо нема сила како милиони долари!
Не значи дека ако нешто е аномалија дека не треба да биде прифатено. И да си леворачен е аномалија, но сепак ги прифаќаме леворачните во нашето општество.Аномалија е, да се вртите како дервиши во транс џабе е, по дефиниција е Аномалија, едноставен и несоборлив, непобитен факт, аномалија било, е и ќе остане, никој не може ништо околу тоа. Сакате Британика, сакате Мириам Вебстер, сакате Вујаклија, проверете си ако не верувате.
Нема ништо навредливо да се наречат работите со вистинските поими.
Таа "култура" на квичење која ја фураат "либералите" е само дел од цајтгајстот на новото време.
Превод: не знам за што зборувам....премногу смешно прашањето, за да ти одговорам, извини!
Последно уредено: