Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
од кај го ископа ова со резервацииве?
Можеби зошто.....сум многу поупатен во однос на вакцинацијата во Србија....уште од месец февруари
имам пишано веќе дека јас кога бев стари луѓе брачен пар примиле прва доза фајзер а ги ревакцинираа со синофарм, пред мене беа во ред цело време и цел муабет го слушав
не шири дезинформации.....не е во ничив интерес.

Дали некој патувал со двојна доза Синовак во ЕУ?

Прашањето ми е бидејќи ЕМА (барем од тоа што барав на нет) се' уште ја нема одобрено, а светска здравствена ја одобри. Дали прават проблем на граници доколку имаш сертификат за ревакцинација?

Доколку не, дали некој исто патувал во ЕУ со двојна доза Синофарм, без антигени или пцр тестови?

Можеби зошто.....сум многу поупатен во однос на вакцинацијата во Србија....уште од месец февруари

не шири дезинформации.....не е во ничив интерес.

зашто би ширел дезинформации кога лично пред мене се деси?
за фајзер во Врање е само у првата кабина они се ревакцинираа у третата со синофарм и ова одговорно го тврдам без никаква цел
ти можеш да потврдиш дека 100% ке прими иста вакцина?
еве и од тука кога ке иде некој на вакцинирање нека праша дали има шанси да прими различна од првата за да ја разрешиме дилемата

Sent from my iPhone using Tapatalk

зашто би ширел дезинформации кога лично пред мене се деси?
за фајзер во Врање е само у првата кабина они се ревакцинираа у третата со синофарм и ова одговорно го тврдам без никаква цел
ти можеш да потврдиш дека 100% ке прими иста вакцина?
еве и од тука кога ке иде некој на вакцинирање нека праша дали има шанси да прими различна од првата за да ја разрешиме дилемата
Еве....јас ќе ти олеснам, за побрзо и поточно да се информираш.....дали Србија дозволува и применува мешање на вакцини.
Дом здравља Врање.....+381 17 421 550

Муабети за пред гранапче, се муабети за пред гранапче. Форумов....не го сметам за гранапче....така да не продолжувам да учествувам во понатамошна бесмислена дебата.

Еве јас да го споделам моето искуство со Ковид 19.Сум го прележал на нозе без да знам,без никаков симптом пред околу месец дена, а моментално сум хоспитализиран и сум со кислород у нос како пост ковид компликации. :D

Еве јас да го споделам моето искуство со Ковид 19.Сум го прележал на нозе без да знам,без никаков симптом пред околу месец дена, а моментално сум хоспитализиран и сум со кислород у нос како пост ковид компликации. :D
Го немаше ти уште претходно прелегано?

Го немаше ти уште претходно прелегано?
Не,тогаш немав мирис и вкус али на крај испадна дека е од фацијалис парезис.Сега уназад 5-6 дена 39.5 а не бев у државава,рипнав у првиот автобус зашто на аеродром температура ке ми мереа.Ноќеска сопругата ме однесе на токсикологија,ми направија некој анализи и ми рекоа ке си полежиш месец дена на пулмо.И сеа еве сместен со боца кислород,3 пати дневно клексани,по 5 шишиња инфузии и по неколку шприцови крв за по лабаратории

Не,тогаш немав мирис и вкус али на крај испадна дека е од фацијалис парезис.Сега уназад 5-6 дена 39.5 а не бев у државава,рипнав у првиот автобус зашто на аеродром температура ке ми мереа.Ноќеска сопругата ме однесе на токсикологија,ми направија некој анализи и ми рекоа ке си полежиш месец дена на пулмо.И сеа еве сместен со боца кислород,3 пати дневно клексани,по 5 шишиња инфузии и по неколку шприцови крв за по лабаратории
Со лесно другар.....нека помине што побрзо и полесно. Што побрзо да искочиш од таму.

Биди храбар и бори се !

Еве....јас ќе ти олеснам, за побрзо и поточно да се информираш.....дали Србија дозволува и применува мешање на вакцини.
Дом здравља Врање.....+381 17 421 550

Муабети за пред гранапче, се муабети за пред гранапче. Форумов....не го сметам за гранапче....така да не продолжувам да учествувам во понатамошна бесмислена дебата.

јас не прераскажувам приказни туку сведок бев така да не се лупај у груди

Sent from my iPhone using Tapatalk

Борец си, те читам на форумов. Ти посакувам брзо опоравување и закрепнување.

Со помин нека ти е! Само позитивно размислувај и ќе биде.

@Lurtz како е?

Гледам Аватар Струмица ланската песна, диско у затворено, гужва како во градски автобус сабајле пред работа... ситуација како пред ковидов.

За визуелен приказ ѕирнете на instagram.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom