мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.894
- Поени од реакции
- 23.296
Umreno zivotince. Ne se setiv na ova .Зоофилијата ти е ок, ако животичето не е живо! Одам по логиката на некрофилијата.
Umreno zivotince. Ne se setiv na ova .Зоофилијата ти е ок, ако животичето не е живо! Одам по логиката на некрофилијата.
Ај прочитај ја горната дискусија те молам. Се збори за некрофил што добил согласност од мртвиот со тестаменти и се (јас слично не го сметам ова за проблем).Ајде откажи се од идејата на бидеш филозоф, може? Нема ништо тука хипотетичко, оправдуваш некрофилија.
Како јас ќе дадам согласност? Сигурно не сакам откако ќе умрам да ме ебе педер! Телото е еманација на личноста, не е ствар над која можеш да засноваш сопственост и да правиш што сакаш. Тоа е болест. Купи си кукла на дување.
А кој ќе ги надгледува сите некрофилски парови по дома што прават со децата, ти имаш вишак време?Тогаш да им се одземе детето бидејќи го ставаат во опасност со носење трупови во домот.
Убаво те праша Владе ЗОШТО ПОБОГУ толку посебни геј паровите, а некрофилите? За тебе мајка, за мене маштеа, така?Истото не може да се каже за хомосексуални парови колку и сакаш да ги споредуваш со некрофилија. Во таков случај, нема шанси на детето да му се наштети дури и да имаат секс во домот.
А одгледувањето за градинарството, така е.Согласноста е битна за законот, парите за децата (љубов лично ја ставам на второ место, но добитна комбинација е пари + љубов).
Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалноста и хетеросексуалноста не го прават тоа.Исто, кој знае што прават сите геј парови дома и дали ДЕЛ од нив не злоставуваат деца?
Ќе бараш и врз нив мониторинг 24/7 и мешање во приватноста?
Tuku ne gi definiravme. Nekrofilijata kako sestra bliznacka na homoseksualnosta e bolest ili najnormalna seksualna orientacija. Arni se vo umot, nenormalni se. Slepa granka se vo evolucijata, greski se na prirodata ili se si e ok so niv. Ete ako 90 % od populacijata se nekrofili, covestvoto ke izumri ili kako ti bese teorijata od pred nekoja strana?
Зошто воопшто не го разбираш самиот аргумент што го правиш? Ти викаш дека ако целиот свет е 90% сексуално девијантен, ќе изумре човештвото. Тоа комплетно ја игнорира желбата за луѓето да имаат деца дури и да се сексуално девијантни, а и законите за поттикнување размножување кои би ги имало во такво општество.Ova izgleda go propusti a veruvaj mnogu mi znaci. Pa ako ne ti e problem i ova da go resime pa mirno da legnam da spijam.
Kako gi stavaat vo opasnost. Ete pazat na higiena. Nema opasnost od bolest.Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалност не го прави тоа.
Jas rekov 100%, ti rece 90%. Tvoja e teorijata. Tuku ostaj toa, ne se ni 100, ni 90 tuku nekoj minoren nebiten procent.Зошто воопшто не го разбираш самиот аргумент што го правиш? Ти викаш дека ако целиот свет е 90% сексуално девијантен, ќе изумре човештвото. Тоа комплетно ја игнорира желбата за луѓето да имаат деца дури и да се сексуално девијантни, а и законите за поттикнување размножување кои би ги имало во такво општество.
Можеш ли во тестамент да го напишеш тоа? Ќе има ли тестаментот правна важност? Ме интересира.Ај прочитај ја горната дискусија те молам. Се збори за некрофил што добил согласност од мртвиот со тестаменти и се (јас слично не го сметам ова за проблем).
Прашај си го тој што ја почна таа дискусија.Можеш ли во тестамент да го напишеш тоа? Ќе има ли тестаментот правна важност? Ме интересира.
Да да, како не. Сега прво на песот ќе му се навртам, па на мачката од комшиката, па под мене станот една баба има ќе одам да ми потпиши од кога ќе рикни да и рипнеме со жената... има маста да и ја извадиме.Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалност не го прави тоа.
Ne e to bitno. Ete ke recime deka ima i deka soglasnosta drzi. Nekoj saka teloto da go donira vo naucni celi, nekoj za organi, ovaj resil ds mu izlezi vo presret na nekoj nekrofil. Negovo telo, negova rabota.Можеш ли во тестамент да го напишеш тоа? Ќе има ли тестаментот правна важност? Ме интересира.
Во реалниот свет, не верувам дека пазат на хигиената. И премногу зафат би било да се осигура агенцијата за посвојување на такво нешто. Тоа е доволно да не им се дозволува деца. Исто и за пореалистичен случај да полесно разбереш што е проблемот: ако некој работи во некоја фабрика за нуклеарен отпад кај што има зголемен процент на појава на рак кај вработените, исто така мислам дека не треба да му се дозволува посвојување колку и да пази на хигиената.Kako gi stavaat vo opasnost. Ete pazat na higiena. Nema opasnost od bolest.
Ne mi bese toa poentata mene, deka ke se zgolemat ili deka sakam da gi namalam. Greski prirodata pravela, pravi i ke pravi. Poentata mi e zosto da im se dodelat posebni prava i povolnosti samo na osnov na nivnata nastranost ili nenormalna seksualna orientacija.Исто така, не се согласувам дека поддржувањето на ЛГБТ правата драстично ќе го зголеми присуството на сексуална девијација како што имплицираш со аргументот. Секогаш ќе останат малцинство.
Не се согласувам дека овие права би биле „посебни права“. Тоа се еднакви права. Зошто хетеросексуалците тогаш според тебе заслужуваат посебни права како остварување финансиска заедница (самиот брак е небитен, ова е битното, вклучувајќи ги и другите законски бенефити на бракот) или посвојување деца?Ne mi bese toa poentata mene, deka ke se zgolemat ili deka sakam da gi namalam. Greski prirodata pravela, pravi i ke pravi. Poentata mi e zosto da im se dodelat posebni prava i povolnosti samo na osnov na nivnata nastranost ili nenormalna seksualna orientacija.
I ne mi kaza nekrofilijata sto e kako seksualna orientacija.
Zadrzi se na homoseksualcite i nekrofilicarite. Koj ima normalna seksualna orientacija a koj e greska na prirodata. Koj e slepa granka vo evolucijata a koj ne e. Koj se normalni od ovie dvata a koj se skroz zabegani. Prvo toa da go resime, posle ke se pozanimavame so pravata i privilegiite.Не се согласувам дека овие права би биле „посебни права“. Тоа се еднакви права. Зошто хетеросексуалците тогаш според тебе заслужуваат посебни права како остварување финансиска заедница (самиот брак е небитен, ова е битното) или посвојување деца?