Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ајде откажи се од идејата на бидеш филозоф, може? Нема ништо тука хипотетичко, оправдуваш некрофилија.

Како јас ќе дадам согласност? Сигурно не сакам откако ќе умрам да ме ебе педер! Телото е еманација на личноста, не е ствар над која можеш да засноваш сопственост и да правиш што сакаш. Тоа е болест. Купи си кукла на дување.
Ај прочитај ја горната дискусија те молам. Се збори за некрофил што добил согласност од мртвиот со тестаменти и се (јас слично не го сметам ова за проблем).

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.049
Поени од реакции
11.337
Тогаш да им се одземе детето бидејќи го ставаат во опасност со носење трупови во домот.
А кој ќе ги надгледува сите некрофилски парови по дома што прават со децата, ти имаш вишак време?
Истовремено се телепортираш на повеќе места?
Камери ќе поставиме? Како?

Исто, кој знае што прават сите геј парови дома и дали ДЕЛ од нив не злоставуваат деца?
Ќе бараш и врз нив мониторинг 24/7 и мешање во приватноста?

Истото не може да се каже за хомосексуални парови колку и сакаш да ги споредуваш со некрофилија. Во таков случај, нема шанси на детето да му се наштети дури и да имаат секс во домот.
Убаво те праша Владе ЗОШТО ПОБОГУ толку посебни геј паровите, а некрофилите? За тебе мајка, за мене маштеа, така?

Ти може деца да имаш и океј е ако те фатат кај што го јаваш партнерот, јас не може да уживам во благодетот да му го ебам нормалниот психички развој на едно дете и да ме гледа по дома кај што онанирам на лешеви?

Согласноста е битна за законот, парите за децата (љубов лично ја ставам на второ место, но добитна комбинација е пари + љубов).
А одгледувањето за градинарството, така е.
Седи 1.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Исто, кој знае што прават сите геј парови дома и дали ДЕЛ од нив не злоставуваат деца?
Ќе бараш и врз нив мониторинг 24/7 и мешање во приватноста?
Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалноста и хетеросексуалноста не го прават тоа.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.894
Поени од реакции
23.297
Ova izgleda go propusti a veruvaj mnogu mi znaci. Pa ako ne ti e problem i ova da go resime pa mirno da legnam da spijam.
Tuku ne gi definiravme. Nekrofilijata kako sestra bliznacka na homoseksualnosta e bolest ili najnormalna seksualna orientacija. Arni se vo umot, nenormalni se. Slepa granka se vo evolucijata, greski se na prirodata ili se si e ok so niv. Ete ako 90 % od populacijata se nekrofili, covestvoto ke izumri ili kako ti bese teorijata od pred nekoja strana?

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ova izgleda go propusti a veruvaj mnogu mi znaci. Pa ako ne ti e problem i ova da go resime pa mirno da legnam da spijam.
Зошто воопшто не го разбираш самиот аргумент што го правиш? Ти викаш дека ако целиот свет е 90% сексуално девијантен, ќе изумре човештвото. Тоа комплетно ја игнорира желбата за луѓето да имаат деца дури и да се сексуално девијантни, а и законите за поттикнување размножување кои би ги имало во такво општество.
Автоматски споено мислење:

Исто така, не се согласувам дека поддржувањето на ЛГБТ правата драстично ќе го зголеми присуството на сексуална девијација како што имплицираш со аргументот. Секогаш ќе останат малцинство.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.894
Поени од реакции
23.297
Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалност не го прави тоа.
Kako gi stavaat vo opasnost. Ete pazat na higiena. Nema opasnost od bolest.
Зошто воопшто не го разбираш самиот аргумент што го правиш? Ти викаш дека ако целиот свет е 90% сексуално девијантен, ќе изумре човештвото. Тоа комплетно ја игнорира желбата за луѓето да имаат деца дури и да се сексуално девијантни, а и законите за поттикнување размножување кои би ги имало во такво општество.
Jas rekov 100%, ti rece 90%. Tvoja e teorijata. Tuku ostaj toa, ne se ni 100, ni 90 tuku nekoj minoren nebiten procent.
Drugoto povekje me interesira. Nekrofilijata e bolest, anomalija ili normalna seksualna orientacija posto neli soglasnost ima, ljubov od edniot ima, od drugiot i ne e taka bitno oti taka malce umren e. Slepa granka e, greska e, sto li e. Se leci, treba da se leci, ne treba da se leci, treba da se sankcionira, ne treba da se sankcionira. Za deca resivme, tuka crta trgnavme, za brak i taka i taka.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ај прочитај ја горната дискусија те молам. Се збори за некрофил што добил согласност од мртвиот со тестаменти и се (јас слично не го сметам ова за проблем).
Можеш ли во тестамент да го напишеш тоа? Ќе има ли тестаментот правна важност? Ме интересира. :)

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.049
Поени од реакции
11.337
Истото може да се каже и за хетеросексуалците: зошто и нив им даваме деца тогаш? Тоа не е поврзано со нивната сексуалност. Некрофилите ги ставаат децата во опасност со самата нивна сексуална дејност. Хомосексуалност не го прави тоа.
Да да, како не. Сега прво на песот ќе му се навртам, па на мачката од комшиката, па под мене станот една баба има ќе одам да ми потпиши од кога ќе рикни да и рипнеме со жената... има маста да и ја извадиме.

И на другиот свет да не спомнува како си поминала.

Дај бре опрајте се во тоа ставовите, не сте до толку излуфтирани во мозоците колку што сосила се правите!

По НИШТО не се посебни геј паровите, апсолутно. Ниту биле, ниту ќе бидат за да прават вакво форсирање на нивната "омаловажена и угнетена" положба со што всушност само покажуваат дволичност.
Ни помалку, ни повеќе.

п.с. ако ставаш камери дома кај мене стави од подобрите пошто чуда се дешаваат. ;)

Фашизам во најава.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.894
Поени од реакции
23.297
Можеш ли во тестамент да го напишеш тоа? Ќе има ли тестаментот правна важност? Ме интересира. :)
Ne e to bitno. Ete ke recime deka ima i deka soglasnosta drzi. Nekoj saka teloto da go donira vo naucni celi, nekoj za organi, ovaj resil ds mu izlezi vo presret na nekoj nekrofil. Negovo telo, negova rabota.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Kako gi stavaat vo opasnost. Ete pazat na higiena. Nema opasnost od bolest.
Во реалниот свет, не верувам дека пазат на хигиената. И премногу зафат би било да се осигура агенцијата за посвојување на такво нешто. Тоа е доволно да не им се дозволува деца. Исто и за пореалистичен случај да полесно разбереш што е проблемот: ако некој работи во некоја фабрика за нуклеарен отпад кај што има зголемен процент на појава на рак кај вработените, исто така мислам дека не треба да му се дозволува посвојување колку и да пази на хигиената.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.894
Поени од реакции
23.297
Исто така, не се согласувам дека поддржувањето на ЛГБТ правата драстично ќе го зголеми присуството на сексуална девијација како што имплицираш со аргументот. Секогаш ќе останат малцинство.
Ne mi bese toa poentata mene, deka ke se zgolemat ili deka sakam da gi namalam. Greski prirodata pravela, pravi i ke pravi. Poentata mi e zosto da im se dodelat posebni prava i povolnosti samo na osnov na nivnata nastranost ili nenormalna seksualna orientacija.
I ne mi kaza nekrofilijata sto e kako seksualna orientacija.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ne mi bese toa poentata mene, deka ke se zgolemat ili deka sakam da gi namalam. Greski prirodata pravela, pravi i ke pravi. Poentata mi e zosto da im se dodelat posebni prava i povolnosti samo na osnov na nivnata nastranost ili nenormalna seksualna orientacija.
I ne mi kaza nekrofilijata sto e kako seksualna orientacija.
Не се согласувам дека овие права би биле „посебни права“. Тоа се еднакви права. Зошто хетеросексуалците тогаш според тебе заслужуваат посебни права како остварување финансиска заедница (самиот брак е небитен, ова е битното, вклучувајќи ги и другите законски бенефити на бракот) или посвојување деца?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.894
Поени од реакции
23.297
Не се согласувам дека овие права би биле „посебни права“. Тоа се еднакви права. Зошто хетеросексуалците тогаш според тебе заслужуваат посебни права како остварување финансиска заедница (самиот брак е небитен, ова е битното) или посвојување деца?
Zadrzi se na homoseksualcite i nekrofilicarite. Koj ima normalna seksualna orientacija a koj e greska na prirodata. Koj e slepa granka vo evolucijata a koj ne e. Koj se normalni od ovie dvata a koj se skroz zabegani. Prvo toa da go resime, posle ke se pozanimavame so pravata i privilegiite.

Kajgana Shop

На врв Bottom