мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.895
- Поени од реакции
- 23.297
So bidna so soglasnosta so nekrofilite. Ete covekot si ostavil testament, zaveren kaj advokat, se po propis. So niv kako stois?Океј. Или животно...
So bidna so soglasnosta so nekrofilite. Ete covekot si ostavil testament, zaveren kaj advokat, se po propis. So niv kako stois?Океј. Или животно...
Ти реков јас лично не би имал проблем со таков случај. На никој друг не му штети.So bidna so soglasnosta so nekrofilite. Ete covekot si ostavil testament, zaveren kaj advokat, se po propis. So niv kako stois?
A dete smee da posvoi? Imas problem so toa? Sigurno nema da go zlostavuva posto ne se pali na deca, nego umreni go palat taka da tuka nema opasnost. Ete dvajca nekrofili si se zemat i posto ocigledno niv drugo im e vo umot, a imaat zdravi reproduktivni organi sepak nemozat da imaat dete. Ete na mazot nekrofil ne mu stanva na negovata nekrofilska sopruga, a ovaa pak suva barut, i na sama pomisla da se seksa so mazot i i idi za povrakjanje. I taka dojde red da si posvojat dete. Bi mu dal?Ти реков јас лично не би имал проблем со таков случај. На никој друг не му штети.
Да, зш да не. Се додека не го мешаат детето во тоа. Главно, најбитно нешто за одгледување децата се парите. Тоа каков секс родителите имаат воопшто не е битно.A dete smee da posvoi? Imas problem so toa? Sigurno nema da go zlostavuva posto ne se pali na deca, nego umreni go palat taka da tuka nema opasnost. Ete dvajca nekrofili si se zemat i posto ocigledno niv drugo im e vo umot, a imaat zdravi reproduktivni organi sepak nemozat da imaat dete. Ete na mazot nekrofil ne mu stanva na negovata nekrofilska sopruga, a ovaa pak suva barut, i na sama pomisla da se seksa so mazot i i idi za povrakjanje. I taka dojde red da si posvojat dete. Bi mu dal?
Кажи ми дека си трол? Одамна немам прочитано поголеми идиотизми на форумов.Да, зш да не. Се додека не го мешаат детето во тоа. Главно, најбитно нешто за одгледување децата се парите. Тоа каков секс родителите имаат воопшто не е битно.
Што друго е битно кажи ми?Општата дефиниција ти е крајно глупава. Било доволно само на некого да не му се штети! Колку години имаш, ама сериозно?
Ami ako slucajno gi vidi kade klecaat umreni? Ete mu zamirusalo nesto na umreno vo spalnata, otvora vrata i so ke vidi. Tatkomu ja perdasi edna poluraspadnata, a majkamu mu go pusi na nekoj umren. Uste ne e bitno ili?Да, зш да не. Се додека не го мешаат детето во тоа. Главно, најбитно нешто за одгледување децата се парите. Тоа каков секс родителите имаат воопшто не е битно.
Тогаш да им се одземе детето бидејќи го ставаат во опасност со носење трупови во домот. Но ти збориш за совршен случај кај што се прави се со тестаменти, па претпоставувам дека ова легално би било контролирано и не би било дозволено во самиот дом. Се разбира, во реалистичен случај не може да се гарантира ова, па затоа не би се дозволило дете да посвојат некрофили.Ami ako slucajno gi vidi kade klecaat umreni? Ete mu zamirusalo nesto na umreno vo spalnata, otvora vrata i so ke vidi. Tatkomu ja perdasi edna poluraspadnata, a majkamu mu go pusi na nekoj umren. Uste ne e bitno ili?
Нема што да ти кажам, прочитај што си напишал последниве 2 дена! Глупост до глупост. Прво почна со некоја теорија за тоа како човештвото би преживеало во 90% хомоси. Продолжи со правдање на некрофилијата, што е крајно ретардирано! Па уште деца би им дал!Што друго е битно кажи ми?
Согласноста е битна за законот, парите за децата (љубов лично ја ставам на второ место, но добитна комбинација е пари + љубов).п.с.
прво беше љубовта
па согласноста
дојдовме и до парите
Znaci tuka trgas crta. Nekrofili dete nikako. Ni so donor, ni posvoeno, abe nikako.Тогаш да им се одземе детето бидејќи го ставаат во опасност со носење трупови во домот. Но ти збориш за совршен случај кај што се прави се со тестаменти, па претпоставувам дека ова легално би било контролирано и не би било дозволено во самиот дом. Се разбира, во реалистичен случај не може да се гарантира ова, па затоа не би се дозволило дете да посвојат некрофили.
Да, бидејќи како што кажа може да му наштетат на детето во најчести случаи. Тоа не ја нарушува мојатата филозофија дека ако на никој не му штети, се е во ред.Znaci tuka trgas crta. Nekrofili dete nikako. Ni so donor, ni posvoeno, abe nikako.
Dobro tie gi resivme.
Брат, зборуваме за хипотетички случај со некој легален некрофил. Во реален свет, не ја оправдувам некрофилијата, бидејќи таквите луѓе би му наштетиле на детето сигурно.Нема што да ти кажам, прочитај што си напишал последниве 2 дена! Глупост до глупост. Прво почна со некоја теорија за тоа како човештвото би преживеало во 90% хомоси. Продолжи со правдање на некрофилијата, што е крајно ретардирано! Па уште деца би им дал!
Зоофилијата ти е ок, ако животичето не е живо! Одам по логиката на некрофилијата.
Од каде знаеш што му штети нешто на некого? Нели е тоа субјективно? Размисли пред да напишеш нешто.
Kako bi mu nastetile nekrifilite ako higienata ja drzat na nivo? Ete nema da se zarazi ili da fati trovanje. Samo tuka lezi opasnosta, druga opasnost nema?Истото не може да се каже за хомосексуални парови колку и сакаш да ги споредуваш со некрофилија. Во таков случај, нема шанси на детето да му се наштети дури и да имаат секс во домот.
Ајде откажи се од идејата на бидеш филозоф, може? Нема ништо тука хипотетичко, оправдуваш некрофилија.