Уште ќе плачиш?
Среќа на тие пораки кликнав напушти конверзација за да не попиеш сега принтскрин кај што нудиш правни поуки и слично за пари (НА ФОРУМ).
Всушност, зошто членувате на вакви теми со другар ти Шаше?
Тој, на таа членката што праша за разводот НЕ и напомена дека постојат РАЗЛИЧНИ договори (Договор за дар и Договор за продажба од што ДИРЕКТНО влијае дали при развод ќе го задржи имотот или ќе го подели со партнерот) - што не верувам дека Шаше не го знае туку ете „заборави да го напомене“ и наместо да и реплицира неа и да и даде ПОМОШ/насоки пошто ЈБГ форум тој зеде мене да ми реплицира како грешно ја насочувам. Его, потреба да се биде во право, да се мери чиј е подолг - како сакаш наречи го.
Ти, за разлика од него, ќе напишеш некој совет до половина и потоа во инбокс... дечки ова беше демо верзија ако сакате фулл си има тарифа.
СУПЕР е тоа, само тоа е ТВОЕ поимање на нештата. Нели мајстори, водоводџии, плочкари, електричари дрн дрн дрн муабет... само не гледам јас некој плочкар, мајстор или било што тука на форум да нудат услуги туку ДАВААТ совети и ПОМАГААТ пробоно -
пошто нели форум е.
И на крај,
никој не ти брани да го правиш тоа, демократија, прави што сакаш - АМА ЗОШТО ПЛАЧИШ?
Си ги наплаќаш советите, супер. Продолжи така.
Од др страна, има ликови како мене кои сметаат дека правник кој стигнал на форум да лови клиенти и да наплаќа совети подобро да оди да си ги искине факултетските дипломи и лиценцата за работа - ама тоа сум само јас.
Колку што ти имаш право на мислење по ова прашање, толку имам и јас, а тоа што Ве прозивам и двајцата и што егото Ви е до плафон што некој така Ви се обраќа извинете али што да Ви правам.
Вие гледајте помагајте на луѓето овде (а дали ќе си наплаќате или не за истото, ВАША работа), мое е само да ви кажам дека тоа е нечовечно и неетичко пошто е ФОРУМ и тука би требало да си помагаме едни на други.
Доволно Ви се реплики, иако и двајцата као нешто не се замарате, не Ви е битно, не реплицирате ама цело време гледате да не останите покусо.
Реплцирајте повторно, не е проблем, бидете во право, начитани... правници, дрн дрн дрн. Мене веќе ми е мака.
Секој со паметот, некој и без него.
Со лесно.