Мистична Кафана - За мистици со диплома only

• Креатор на темата Креатор на темата Govinda
  • Време на започнување Време на започнување
Добро јутро кафано и кафанџије. Како је. Ајмо денеска официјално прв работен ден за муштерии.
Шта че те попити?

Кажи им нека земат и тарот картите. Ете уште една заедничка работа меѓу нив :love:
...со Хепта ќе направиме едно два три нови профили, да бидеме како тебе и да пишеме сами со себе, ете уште една заедничка работа со тебе, ем тројца ќе бидеме ем 10 ник нејма ќе се вртат на форумов :love:

Добро јутро кафано и кафанџије. Како је. Ајмо денеска официјално прв работен ден за муштерии.
Шта че те попити?
Јас ќе ја почекам бијонс, тркна нешто до америчка амбасада, имала работа, после кога ќе се врати она што ќе се напие и јас тоа.

...со Хепта ќе направиме едно два три нови профили, да бидеме како тебе и да пишеме сами со себе, ете уште една заедничка работа со тебе, ем тројца ќе бидеме ем 10 ник нејма ќе се вртат на форумов :love:
Добро јутро госпожице. Какве су ове неболузе? Шта то причаш?
...Ма није битно. Шта чеш попити?
Јас ќе ја почекам бијонс, тркна нешто до америчка амбасада, имала работа, после кога ќе се врати она што ќе се напие и јас тоа.
Добто јутро Џаволе. Џе ти је култура? У обичној сеоској биртији се не улази тако, а да не говоримо
о јединственој мистиној кафани.
Ево ти је Мис Бијонс. Стигла је пре тебе. Је си чорав јеботе? Ајмо наручи.

Кафе за мене, и јас така разбрав.

Сабајлево студент ми кажа виц.

"Која е најлошата програмерска клетва?
Да даде господ жената да ти биде open source!"

хехехе

roger-penrose.jpg

Кафе за мене, и јас така разбрав.

Сабајлево студент ми кажа виц.

"Која е најлошата програмерска клетва?
Да даде господ жената да ти биде open source!"

хехехе

Прегледај го приврзокот 298388
Ааа добар, доообар виц :pos: Свака вам част професоре.
Ево изволите кавицу.
Kafe.gif

А дипломите може да ми ги сликате да ги видам?
О' добро јутро Хоуп. Каква част да сте посетили кафанку на отварању. Изволите какву кафицу за вас? :rolleyes:
За дипломите ние си имаме посебно приватно сепаренце во кафанката, ама еве некои веќе ги покажаа.
Дивне оцене. :bravobe:Само сам мало разочаран стом прелазном двојком. Па могао си бар на тај предмет имати кец. И није добро имати таков добар мамурлук. Ал мислим и надам се, нарочито након што нас је Нада посјетила да чеш поправити те оцене.
Дакле за тебе пиве, ил ракијицу?

Последно уредено:
Да бе сите сме како тебе по 10 профили ќе правиме и ќе висиме цел ден овде. :love:

Благодарам за кафето,

Хоуп на сликичката ми личи на студентка прва година која го шета градот All Night Long, а Хоуп и значи дека се надева оти ќе дипломира еден ден па бара да ги види дипломите, како тоа изгледа.

Кај мене на испит ќе ја пуштам бидејќи се дружи со нас, не знам за другите колеги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom