D
Deleted member 12196
Гостин
У кафана се точи кафе!У кафана се точи ракија, не виски. Фејк!![]()
Ракија во меана.
Автоматски споено мислење:
Бамбус од Кина ќе увеземе...За мене еден бамбус молим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У кафана се точи кафе!У кафана се точи ракија, не виски. Фејк!![]()
Бамбус од Кина ќе увеземе...За мене еден бамбус молим.
По твојава логика во меана се точи меафе.У кафана се точи кафе!
Ракија во меана.
Автоматски споено мислење:
Бамбус од Кина ќе увеземе...
Кажи им нека земат и тарот картите. Ете уште една заедничка работа меѓу нивЗа @Хептаграм XI ќе тргнам едно шише..можеби ќе го намамам да дојде вкревет..а потоа ќе ја викнеме @bijons
![]()
...со Хепта ќе направиме едно два три нови профили, да бидеме како тебе и да пишеме сами со себе, ете уште една заедничка работа со тебе, ем тројца ќе бидеме ем 10 ник нејма ќе се вртат на форумовКажи им нека земат и тарот картите. Ете уште една заедничка работа меѓу нив![]()
Јас ќе ја почекам бијонс, тркна нешто до америчка амбасада, имала работа, после кога ќе се врати она што ќе се напие и јас тоа.Добро јутро кафано и кафанџије. Како је. Ајмо денеска официјално прв работен ден за муштерии.
Шта че те попити?
Добро јутро госпожице. Какве су ове неболузе? Шта то причаш?...со Хепта ќе направиме едно два три нови профили, да бидеме како тебе и да пишеме сами со себе, ете уште една заедничка работа со тебе, ем тројца ќе бидеме ем 10 ник нејма ќе се вртат на форумов![]()
Добто јутро Џаволе. Џе ти је култура? У обичној сеоској биртији се не улази тако, а да не говоримоЈас ќе ја почекам бијонс, тркна нешто до америчка амбасада, имала работа, после кога ќе се врати она што ќе се напие и јас тоа.
Ааа добар, доообар вицКафе за мене, и јас така разбрав.
Сабајлево студент ми кажа виц.
"Која е најлошата програмерска клетва?
Да даде господ жената да ти биде open source!"
хехехе
Прегледај го приврзокот 298388
О' добро јутро Хоуп. Каква част да сте посетили кафанку на отварању. Изволите какву кафицу за вас?А дипломите може да ми ги сликате да ги видам?
Дивне оцене.
Да бе сите сме како тебе по 10 профили ќе правиме и ќе висиме цел ден овде....со Хепта ќе направиме едно два три нови профили, да бидеме како тебе и да пишеме сами со себе, ете уште една заедничка работа со тебе, ем тројца ќе бидеме ем 10 ник нејма ќе се вртат на форумов![]()