Мистична Кафана - За мистици со диплома only

• Креатор на темата Креатор на темата Govinda
  • Време на започнување Време на започнување
Имам слушнато од @Hyperion VI ( на чија покана дојдов ) дека алкохолот помагал да се зборува полесно со дамите.
Секако дека Сер Роџер Пенроуз има издржана теза,во корелација со мојата инвитација во некои кафанско-мистични редови.
Во право е дека алкохолот помага полесно да се иницира конверзација со спротивниот пол,секако,квалитетот на конверзацијата е спекулативен.
Во чест на отварањето на темава и самиот Отец Говинда како камен темелник еве од мене една слика од денешната фудбалска вечер

Attachments

• IMG_20210613_203014_HDR.jpg
    IMG_20210613_203014_HDR.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 45
Секако дека Сер Роџер Пенроуз има издржана теза,во корелација со мојата инвитација во некои кафанско-мистични редови.
Во право е дека алкохолот помага полесно да се иницира конверзација со спротивниот пол,секако,квалитетот на конверзацијата е спекулативен.
Во чест на отварањето на темава и самиот Отец Говинда како камен темелник еве од мене една слика од денешната фудбалска вечер
Квалитетот од моето скромно искуство зависи многу од геогравската ширина и должина на местото на раѓање и одгој на дамата, поточно да е на оваа планета, доколку го помине евент хорајзнот на црната дупка теоретски разговор не би бил можен.

Инаку да споделам и јас што правев за време на спортската активност која сеуште не ми е јасно што беше.

Attachments

• 4fa32fb4c4efde1c2866d5ffa8786b04.jpg
    4fa32fb4c4efde1c2866d5ffa8786b04.jpg
    77 KB · Прегледи: 56
Квалитетот од моето скромно искуство зависи многу од геогравската ширина и должина на местото на раѓање и одгој на дамата, поточно да е на оваа планета, доколку го помине евент хорајзнот на црната дупка теоретски разговор не би бил можен.

Инаку да споделам и јас што правев за време на спортската активност која сеуште не ми е јасно што беше.
Секако господине тоа е една физичка равенка со 3 непознати.
Длабоко во својата архетипска свест се сомневам дека со вас искомуницирал Ајвазот,согледувајќи ги резултатите.

Касно си сликнал од коа е изпразнета софрата. Друг пат уше на старт сликни.
За мене еден бамбус молим.

Касно си сликнал од коа е изпразнета софрата. Друг пат уше на старт сликни.
За мене еден бамбус молим.
Денес решив да прекинам со алкохол заради тоа што претходната вечер сум заспал со нозете на јастук,а главата надоле.
Во 9:00 се разбудив со страшна главоболка и веднаш се напив 2-3 таблети Ибупрофен форте,а успат и милиграм хелексче,па заспав некако се опуштив,меѓутоа Тајните шефови почнаа да ме бараат преку трети особи накај 16:00,иако одбив веќе на третиот повик во 17:00 морав да си ја обавам духовната мисија,т.е да го посетам храмот во којшто сѐ уште битисувам.
Од карма нема бегање.

Денес решив да прекинам со алкохол заради тоа што претходната вечер сум заспал со нозете на јастук,а главата надоле.
Во 9:00 се разбудив со страшна главоболка и веднаш се напив 2-3 таблети Ибупрофен форте,а успат и милиграм хелексче,па заспав некако се опуштив,меѓутоа Тајните шефови почнаа да ме бараат преку трети особи накај 16:00,иако одбив веќе на третиот повик во 17:00 морав да си ја обавам духовната мисија,т.е да го посетам храмот во којшто сѐ уште битисувам.
Од карма нема бегање.
У краткоме! Немаш бамбус за мене? :confused:
Луди сте..луди. :pos::pos::pos::pos:

јас па како келнерка ви упаѓам :sramezliv:
Сеа воа е кафана, ама немора одма да не вреѓаш. Келнер веќе имаме, ама чистачка немаме.

У краткоме! Немаш бамбус за мене? :confused:

Сеа воа е кафана, ама немора одма да не вреѓаш. Келнер веќе имаме, ама чистачка немаме.
Давај метлата, прифаќам работа...ама да си знаеш дека скришум ќе подпивнувам од ракијата и ке дремнувам во оставата:P

Давај метлата, прифаќам работа...ама да си знаеш дека скришум ќе подпивнувам од ракијата и ке дремнувам во оставата:P
Договорено. Метлата знае кај е. У WC.
Од ракиичката само остај малце и за работнико шо е прва смена да има да дрмне 2-3 на екс да се ококоре.

Договорено. Метлата знае кај е. У WC.
Од ракиичката само остај малце и за работнико шо е прва смена да има да дрмне 2-3 на екс да се ококоре.
За @Хептаграм XI ќе тргнам едно шише..можеби ќе го намамам да дојде вкревет;)..а потоа ќе ја викнеме @bijons :lolzz:

Секако господине тоа е една физичка равенка со 3 непознати.
Длабоко во својата архетипска свест се сомневам дека со вас искомуницирал Ајвазот,согледувајќи ги резултатите.
И јас се сомневам бидејќи добив 14.

a113d02a6b61fb3ad9df1ae4a63cd281.jpg

За @Хептаграм XI ќе тргнам едно шише..можеби ќе го намамам да дојде вкревет;)..а потоа ќе ја викнеме @bijons :lolzz:
Шо си ти мореее! А цело време ми глумеш нешто. Две ракиички му било мајката да се опуштеш.
Намами го Хепта, ама немора одма да ми ја изоргијашеш кафаната уше на официјалното отварање утре.

@pozdrav eden topol би ја испромовирал како „consigliere",за возвишените кафански мистици,оти на секој моќен духовен гуру му треба еден добар советник за наредните чекори(ако е во состојба да ги направи).
Ова е само мое мислење и не треба да се сфати како глобален став на кафанскомистичката дарма ;)

Се покажа и дека дамите се подобри математичари.

Пример колега и неговата жена.

Profesor matematike salje faks zeni:
"Draga zeno

sigurno shvacas da su ti 54 godine, ja imam odredene potrebe koje ti jednostavno vise ne mozes kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti.

Sa svake druge strane gledano nas brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao zenom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks nece previse povrijediti ili uzrujati.
Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godisnjom asistenticom, ali doci cu kuci prije ponoci"

Tvoj muz.

Kada je stigao do motela, na recepciji ga je cekao pristigao faks od zene:

"Dragi muzu

i ti imas 54 godine, a u trenutku kada budes citao ove redove ja cu biti u drugom motelu sa 18 godisnjim konobarom iz obliznjeg bara, a buduci da si genijalan matematicar sigurno ti nece biti tesko za shvatiti da 18 u 54 ide puno vise puta nego 54 u 18.
Nemoj me cekati"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom