Мистична Кафана - За мистици со диплома only

• Креатор на темата Креатор на темата Govinda
  • Време на започнување Време на започнување
Кафанџијава @Govinda нешо ми е љут, нејќе да ми наточи една ракија да се напиеме на раат.

Не расправај за Светилиштето и чувај го од профани... Тоа е света задача ;)
Хепта, воа е моа кафана, не е на профуандли, туку у његово сечање е е само. :(
Кафанџијава @Govinda нешо ми е љут, нејќе да ми наточи една ракија да се напиеме на раат.
O' сине, добро дошо. Па чекам те читав дан. Ево сад че ракика.
Изволте Ронче, оп оп , ааа така, придај боже, придај боже. Богами бааги жеден си бил :)
rakija.gif

Последно уредено:
Имаш диплома или се пријави на огласот?

пратив сиви ама никој не ме вика на интервју, нешо љут ми е тој шо ме интервјуира кафанџијата. Денес многу се напнал па дури и ме навредува. Сигурно сум преквалификуван за позицијата.

Не ме сакате во екипата?
Ако побараш прошка на шанк, јавно пред сите, клекнеш на колена и ја кажеш Оче наш на глас, ако му залепиш 100 евра на Гови на челенката, богме ќе ја размотриме твојата воља да бидеш дел од мистичната кафана:P

пратив сиви ама никој не ме вика на интервју, нешо љут ми е тој шо ме интервјуира кафанџијата. Денес многу се напнал па дури и ме навредува. Сигурно сум преквалификуван за позицијата.
Ронче абе ајде пиј, истече цело шише, курбан ке отиде за џабе. Ај живели. Врни се нагоре на шанко земи си ракијата.

Се извинувам, дамата Поздрав ја прашував, чинам огласот беше за свештенички?
Можеби затоа не е одговорено на апликацијата.

Извинување и до дамата за прашањето, сега гледам дека има диплома.

Се извинувам, дамата Поздрав ја прашував, чинам огласот беше за свештенички?
Можеби затоа не е одговорено на апликацијата.

Извинување и до дамата за прашањето, сега гледам дека има диплома.
Неможам свештеничка да бидам, не сум девица во хороскоп:P

Неможам свештеничка да бидам, не сум девица во хороскоп:P
Да, за вас заклучив дека имате диплома, а сега е јасно и зошто господинот Рон аплицирал за свештеничка, девица?

O' сине, добро дошо. Па чекам те читав дан. Ево сад че ракика.
Изволте Ронче, оп оп , ааа така, придај боже, придај боже. Богами бааги жеден си бил :)
Прегледај го приврзокот 298451

beer.jpg

... никако не му давајте ракија, се опијани на испит и не положи, мометално има само диплома за пиење пиво, може во кригла, може во шише, еве му ја дипломата, ја најдов на маса! :D

Ако побараш прошка на шанк, јавно пред сите, клекнеш на колена и ја кажеш Оче наш на глас, ако му залепиш 100 евра на Гови на челенката, богме ќе ја размотриме твојата воља да бидеш дел од мистичната кафана:P

Ја у кафаната идам многу подолго него вие, како дома сум у неа. Ако некој почне да дига џева и да крши логично е да излета надвор. Имаше едни двајца такви скоро, излетаа баш спектакуларно. Ги трпевме али гостите го имаа последниот збор. Иначе гледам еден гостин на вашата маса, ми изгледа познато од некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom