ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе коа праиме муабет за женски,која му е девојката на Алиоски?! Имате слика и инфо ?! Сто посто повисока е од Џани :LOL: :pos:

Ајде мала помош за еден наш фан кој е во Германија, на што би можел да ја гледа Македонија?
треба да гледа на мобилен.
Благодарам.

Ајде мала помош за еден наш фан кој е во Германија, на што би можел да ја гледа Македонија?
Благодарам.

Footybite search na google, i posle tamu ima eden kup strimovi. Easy

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 x 0 за Австрија. На крајот на краиштата, сум половина Австриец и нормално е да навивам за нашите . Сепак, среќа и за македонците ако успеат да се мобилизираат .

Благодарам.

Hesgoal.com

Нема подобра опција за на мобилен.

2 x 0 за Австрија. На крајот на краиштата, сум половина Австриец и нормално е да навивам за нашите . Сепак, среќа и за македонците ако успеат да се мобилизираат .
Кои се твоите уствари?

Постар е човекот и не може да се објасниме и разбереме како да вклучи. :unsure:

Благодарам.

Пред да почне европсково бев загрижен како ќе се претставиме. Сега кога гледам како фаворитите лесно ги шлакаат аутсајдерите (Финска не се брои, прашање на време беше кога ќе го примат) нема за што да се грижиме. Ништо нема за губење, можеме да добиеме многу.

Арнаутовиќ не игра, олеснување плус. АЈДЕ МОМЦИ! ЗА МАКЕДОНИЈА!!! :oeoeoe: :oeoeoe:
Автоматски споено мислење:

Зајков, Радески и Стојановски на трибини

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom