Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е договорено во Понеделник ќе се објави детално![]()
Кој рече дека е овој понеделник ?Овој понеделник у петок се паѓал...
Во ПОНЕДЕЛНИК значи——————- BREAKING NEWS ————————-
Веќе имало начелна согласност и од Самсоненко и од Шилегов. Двајцава “спасители” Ќе го преземаат Вардар сосе долгот од 2.5 милиони евра ама и ќе го преземаат тренинг кампот како компензација. Исто и младинската школа на Вардар со сите категории,ќе се тренира на Академијата до идната година, а после плацот ќе го продадат на некои словенци кои ќе градат на тоа место хотели (спроти Томче Софка). Тоа е и главната причина и начин да си ги вратат експресно вложените пари за затворање на долговите.
Сега треба да потврди прво Шилегов дека е согласен , па ќе треба да се изгласа во совет на град Скопје, и идната недела ќе биде официјализирано.
Ма јок... "На 15ти Септември" ко шо милуваше еден чичко да кажуваВо ПОНЕДЕЛНИК значи
Самсоненко е уценет со имотот на плоштад и уште неколку помали објекти , така што оваа комбинација отпаднала од старт !ova ustvari ke mu dojde krazba na imotot... ako vaka "mozelo" trebase sams da go napravi toa ama ocigledno za nekoj moze za nekoj nemoze...
ke bide interesno ako se smeni kradonacalnikot na lokalnite...
——————- BREAKING NEWS ————————-
Веќе имало начелна согласност и од Самсоненко и од Шилегов. Двајцава “спасители” Ќе го преземаат Вардар сосе долгот од 2.5 милиони евра ама и ќе го преземаат тренинг кампот како компензација. Исто и младинската школа на Вардар со сите категории,ќе се тренира на Академијата до идната година, а после плацот ќе го продадат на некои словенци кои ќе градат на тоа место хотели (спроти Томче Софка). Тоа е и главната причина и начин да си ги вратат експресно вложените пари за затворање на долговите.
Сега треба да потврди прво Шилегов дека е согласен , па ќе треба да се изгласа во совет на град Скопје, и идната недела ќе биде официјализирано.
И Самсоненко го обврзаа....
Кај нас тоа само на папир стои никакви правни последици.
Сериозно прифатиле да го превземат со долгот или се шегуваш? Мене не ми е јасно кој нормален човек би преземал туѓ долг. Зарем тренинг кампот вреди околу или повеќе од 2,5 милиони евра, па го земале како компензација?
sto mislis kolku vredi parcelata do stadionot? akademijata ako se prenameni za hotel toa zemjiste vredi 5-10 mil... zatoa i vikam ako vmro tepa na opstinski i ne im dade dozvoli togas ke bide epten veselo
Озбилен си со прашањево ??Сериозно прифатиле да го превземат со долгот или се шегуваш? Мене не ми е јасно кој нормален човек би преземал туѓ долг. Зарем тренинг кампот вреди околу или повеќе од 2,5 милиони евра, па го земале како компензација?
Озбилен си со прашањево ??Сериозно прифатиле да го превземат со долгот или се шегуваш? Мене не ми е јасно кој нормален човек би преземал туѓ долг. Зарем тренинг кампот вреди околу или повеќе од 2,5 милиони евра, па го земале како компензација?