- Член од
- 30 ноември 2017
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 13
Ова тема колку Шо читам е за најекономично греење не за правопис ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Gree prodavnicata.Nova prodavnica na Gree vo Ohrid![]()
![]()
1,8 tuh vaatamist · 108 reaktsiooni | Почитувани пријатели, Повелете во изложбено продажниот салон на GREE во Охрид и запознајте се со асортиманот на производи. Располагаме со голем избор на инвертер и сплит клима уреди , Мултисплит системи , Топл
Почитувани пријатели, Повелете во изложбено продажниот салон на GREE во Охрид и запознајте се со асортиманот на производи. Располагаме со голем избор на инвертер и сплит клима уреди , Мултисплит...fb.watch
Nov model na INVERTER Xiaomi
www.mi-store.mk
Top e klimata i so opcija za svez vozduh e odlicna so 2-reden izmenuvac premavckan so Gold Fin lakЛепи ова нема греач на тацна..... само ко за тебе.
Инаку според видеово као бааги добар модел ми се гледа!
Го нема уште кај нас... ама ќе го донесат ваљда за брзо тука:
Smart home – Mi Store
www.mi-store.mk
не ми е јасно како може едно обично дете успешно да излаже толку многу способни и спремни психолози и адвокати?
favoritelectronics.com
Ja preporacuvas?Favorit 3.5kw INVERTER klima Proizvedena vo Vestel vo Turcija
КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 12000 BTU – Favorit
favoritelectronics.com
Favorit
![]()
![]()
Vestel
![]()
![]()
![]()

Не ги боцкај осиве спијат, оти за овие е само клима и ништо не гледаат друго,оди и види си по продавнициве ..Здраво на сите, само што нарачав Термофлукс интерио 22 кв со 6 радијатори конвекс (22*900*1200 х 2) (22*600*1400 х1) (22*600*1600 х 2) (22*600*2000 х 1)и еден регистар копа 500*1600 за тоалет, и цела инсталација со бакарни цевки.
Собен Ви-Фи термостат Смарт Бел ХТ500.
Ќе грејам површина од околу 110 квадрати, одлично изолирана куќа со нови пвц прозори.
Дали ќе може некој да ми препорача пелети.
Ви благодарам

Здраво на сите, само што нарачав Термофлукс интерио 22 кв со 6 радијатори конвекс (22*900*1200 х 2) (22*600*1400 х1) (22*600*1600 х 2) (22*600*2000 х 1)и еден регистар копа 500*1600 за тоалет, и цела инсталација со бакарни цевки.
Собен Ви-Фи термостат Смарт Бел ХТ500.
Ќе грејам површина од околу 110 квадрати, одлично изолирана куќа со нови пвц прозори.
Дали ќе може некој да ми препорача пелети.
Ви благодарам
![]()
Interio 22 minimalno trosi 1,5kg/h.
Za 6meseci greenje ili 4320casa ke ti bidat potrebni skoro 6.5tona peleti pod uslov da trosi na minimum(1,5/h)... vo vrekjicki od 15kg ispagja deka se potrebni 432vrekjicki.
Vrekjicka najeftini peleti e 180den sto za 432vrekjicki e 77000den po sezona. Skapo nekako.
Porano Samsung Neo Quadro bea oem Vestel pa bea top klimi taka da zosto da ne i te kako bi ja preporacal vprovem i bi ja kupil so toa sto prvo ke ja sitnam T.S.T pa ke ja zemam Favorit ( VESTEL Made in Turkey )Ja preporacuvas?