- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Inaku da ve informiram deka mojot Ukaz 73 bese objaven na 26.05... a potpisan e na 23.04 ... Mesec i 3 dena do objavuvanje
Заврши работа брат?Inaku da ve informiram deka mojot Ukaz 73 bese objaven na 26.05... a potpisan e na 23.04 ... Mesec i 3 dena do objavuvanje
Stvarno se preteruva, zar ocekuvas deka barselona ne javil ako zavrsil, sto ne opteretuvate site so nepotrebni raboti, pobaraj gi prvo postovite na barselona, pa ako vidis deka nema odgovor pisi. Ako te mrzi toa da go pravis pisi mu privatana poraka, Navistina ne ste fer, gledate da si napisete sto sakate vo monentot bez da vi e gajle za site drugiЗаврши работа брат?
Друже ај уживај никој не те праша тебе ништо. ПоздравStvarno se preteruva, zar ocekuvas deka barselona ne javil ako zavrsil, sto ne opteretuvate site so nepotrebni raboti, pobaraj gi prvo postovite na barselona, pa ako vidis deka nema odgovor pisi. Ako te mrzi toa da go pravis pisi mu privatana poraka, Navistina ne ste fer, gledate da si napisete sto sakate vo monentot bez da vi e gajle za site drugi
Do petok da iscistat i Mart i da spijam raatA zadutre dekemvi ![]()
Kad ti se smeniloPocnata procedura 2019-ta godina, lani vo korona vreme vo Avgust na intervju i sega se smeni vo ova:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Samo trebas da dodjes u migraciju, popunis dokumenta i predas. Za brzu proceduru (isti dan) mislim da mora do 12 ujutru da se preda. Sto se placanja tice, to niko ne zna. Zavisi od dobre volje sluzbenika valjda. Ja sam pre par meseci za boraviste za zenu platio karticom na salteru. Presao na drugi salter da predam za promenu licne karte za sebe, pitam moze li karticom, sluzbenica kaze jok. Posla me na drugi salter da platim kesЗа продолжување на пасош која е процедурата?Дали само одам со пасошот во софиа да ме сликаат и со картичка да си платам таму?
Drugar a da ni kazhish nekoj info za podiganje na ukaz odis vo Sofija ili izlezeno pismo ti e poso te pratam si dobil ukaz DekemvriЗдраво , дали во Бугарија има некакви рестрикции како полицски час ? Планирам да одам другава недела и треба да бидам Бугарија во 8 или 9 сабајле , па планирам до 12 вечерта (тогаш кај нас почнува полициски час) да ја напуштам државава и да влезам Бугарија, само незнам дали има и таму полициски час. Поздрав
Нема полициски час и нема скоро никакви ограничувања. Во мол треба да носиш маска, во помали продавници исто треба, ама таму не се почитува баш и никој не те притиска, бидејќи луѓето не се 24/7 потресени да не бидат казнети за нешто.Здраво , дали во Бугарија има некакви рестрикции како полицски час ? Планирам да одам другава недела и треба да бидам Бугарија во 8 или 9 сабајле , па планирам до 12 вечерта (тогаш кај нас почнува полициски час) да ја напуштам државава и да влезам Бугарија, само незнам дали има и таму полициски час. Поздрав
Pred 2 nedelje. Sta mislite kje bidne li rabota?Kad ti se smenilo
Da vo cetvrtokot go zemav ukazot vo petokot se slikav ... Vo sreda na rakaЗаврши работа брат?