- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Која цена се движат подрумите? Сакам да купам подрум , но цената што ја бара е 625 евра од квардат, а минатата година мислам дека го нудеше 500 евра од квадрат што и тогаш ми беше многу
Имаше неколку коментари од пред неколку месеци, само позитивни работи беа кажани ... пријатели на членови на форумов.искуства со Кат Костов ?
Vo Diamond ima ostanato samo golemi stanovi kolku sto znam, ama sepak prasaj si. Do 6ti kat e 1580 evra kvadrat garantiram. Pozdrav!Имаше неколку коментари од пред неколку месеци, само позитивни работи беа кажани ... пријатели на членови на форумов.
Дали има некој информации како се движат цените во Diamond?
Мене ми треба околу 90-100 квадрати.Vo Diamond ima ostanato samo golemi stanovi kolku sto znam, ama sepak prasaj si. Do 6ti kat e 1580 evra kvadrat garantiram. Pozdrav!
А зошто не некоја куќа надвор од град?Дајте ми памет затоа што немам Треба да купам стан во Ново Лисиче за моите родители- постари тешко подвижни... дали е попаметно стар стан на приземје или пример Џеваир... барам веќе неколку месеци, не можам ни да одлучам кој концепт е подобар. Од една страна ми е страв на приземје да не е ладно и помалку безбедно за нив, во комплекс како Џеваир дали би се вклопиле ( таму барем знаеш лифт не може да не работи една недела) ... во поновиве згради се продадено. Секое мислење и искуство е добредојдено
Надвор од град е далеку за се’, лекар, брза помош или некоја постојана терапија ако имаат. Есапи дека некој треба секој ден да оди ако не и двапати на ден таму ваму. Куќа за лето е супер, ама на зима тешко е за греење, посебно за луѓе ако се како нејзините родители. Плус нив им треба веднаш, а што и да земеш околу треба да реновираш.А зошто не некоја куќа надвор од град?
На приземје летно време нема да е пекол, зимно време зависи на што ќе се загреваат. Некој ако сака да ги ограби може и најгоре да се.
Полесно е за да се движат до надвор, отколку во стан и затворени.Надвор од град е далеку за се’, лекар, брза помош или некоја постојана терапија ако имаат. Есапи дека некој треба секој ден да оди ако не и двапати на ден таму ваму. Куќа за лето е супер, ама на зима тешко е за греење, посебно за луѓе ако се како нејзините родители. Плус нив им треба веднаш, а што и да земеш околу треба да реновираш.
Мое мислење, стан на приземје во оние со 4 ката што се. Ќе си платиш ама вреди.Дајте ми памет затоа што немам Треба да купам стан во Ново Лисиче за моите родители- постари тешко подвижни... дали е попаметно стар стан на приземје или пример Џеваир... барам веќе неколку месеци, не можам ни да одлучам кој концепт е подобар. Од една страна ми е страв на приземје да не е ладно и помалку безбедно за нив, во комплекс како Џеваир дали би се вклопиле ( таму барем знаеш лифт не може да не работи една недела) ... во поновиве згради се продадено. Секое мислење и искуство е добредојдено
WOW!!! So cooool!!!