Не ми се веруе дека у сезона со тројна круна помалце гледаност имале од сезони со лордот Кандрева ко стартер

а и многу е битно да се удри внимание на растот од 10к со Сунинг у гледаност, од 48 на 58 за помалце од година дена, Интер освојува триплете, следна година раст од 4000 во однос на претходната што е премалце за клуб кој освои све у фудбалот.
Него друг проблем еве онака шо ми текна, закотвувањето на Пирели ко спонзор на дресовите

)))
Некој зима по 40-50м од спонзор на дрес, Интер од Пирели зима 10м евра, всушност од сите сеа шо зборите као Морати бил светец и едноставно морал така да работи, сте истите што сте мрчеле со години како тоа Интер од Пирели земал мизерни 10м евра годишно. Контрадикторност на ниво, но ок, дури и тука можам да запрам, слабо пари од спонзори, некористење на страшно јак Интер за бустање на присуство на трибини, можам да замислам тие сезони со Сунинг кога тераа до скоро 60к на трибини, колкава би била бројката да беа тим што иде и до доцна фаза од ЛШ и у клуб има шампиони ко Милито, Снајдер, Цезар, Маикон и ред други, плус разулавениот Мурињо ко тренер.
Се правеа грешки бе со Морати шо се праите наудрени, ја уствари све што викам е дека штета за таквите пропусти кои доколку не беа случај он сеуште ќе беше тука, секако Морати би го одбрал пред било кој друг за Интер, ама на крај краева, поставете си го прашањето зашто веќе не е дел од Интер и гуглајте ги одговорите, баталете форумов. Доволно за одговор како работел на онаа страна која ние не ја гледаме, факт е дека се ложиме највише на трансфери, титули, тоа нас не интересира ама у модерниот фудбал едното без другото не иде за жал.
И не знам на која основа погоре е пишано денес другите исто работеле ко Морати што работел

,
@Донев ако не го мрзи нека објасни конкретно за Абрамович, не верувам дека Челзи се клуб кој зависи од тоа како му иде на русинов на приватен план со неговите бизниси. Ако добро памтам, а прилично сум убеден дека така стоеа работите 2009-10, Абрамович заедно со Морати инсистираа на ФФП.