UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Колку знаеш и ти, толку и јас. Ќе се јавам деновиве во романска амбасада ќе се распрашам.

Инаку карта под 70-80 евра нема да најдете за трета категорија. Јас се убив од прашување, од 70-80 евра до 150 по карта.
Ма од плоштад од Букурешт ќе гледам само да пуштат да може да се патува :)

Е не, ќе се заебааме :)

Претседателот на УЕФА на Европско ќе навива за – Македонија

:oeoeoe:

Нека намести таму да освоиме, ќе го частиме теле и прасе на прославата. :D

Што правиме со групите? Има ли заинтересирани за отварање теми или пак треба јас да го носам цел подфорум на грб како во старите добри времиња? :D

Ne me zima mene Gareth Southgate na evropskovo. Koj go ebe I nego I evropskovo. Nego daj kažete mesta za letuvanje vo Makedonija.

:oeoeoe: :motorce: :tvg:

Пиша баш откако излегоа вестите дека Трент ќе оди на ЕП, ама како дел од средината.
Мислам дека секако ќе го преместеше Саутгејт, ама очекував да е после првенствово.

Пиша баш откако излегоа вестите дека Трент ќе оди на ЕП, ама како дел од средината.
Мислам дека секако ќе го преместеше Саутгејт, ама очекував да е после првенствово.
Ne... ne.... ne sakam sea jas... kje go zaebavam sega jas malce. Mi se ide na letuvanje u MK. Kje vidam.. kje razmislam do večer.
Автоматски споено мислење:

Во втората фаза сите за Хрватска ќе навиваме ... :vozbud:

Kako kje ve isprcame ušte po grupi... uf..uf...
Nema da stigneš do vtora faza, drugar.

Последно уредено:
Кој е овој Калвин Филипс и дали е подобар избор од Вард Праус и Медисон?
А и што позиција игра? Дали е задњи пошто освен Рајс и Хендерсон друг немаат за таа позиција.
Белингем и Маунт се понапаѓачки настроени.

Зависи што ќе игра Саутгејт мада вака по изборот на играчи ми личи на 3-4-3.

Кој е овој Калвин Филипс и дали е подобар избор од Вард Праус и Медисон?
А и што позиција игра? Дали е задњи пошто освен Рајс и Хендерсон друг немаат за таа позиција.
Белингем и Маунт се понапаѓачки настроени.

Зависи што ќе игра Саутгејт мада вака по изборот на играчи ми личи на 3-4-3.

Јоркширскиот Пирло

:)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom