UEFA EURO 2020 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Како англиски медиуми што знаат да кренат фама за играчи никој друг. Едино десни бекови, напаѓач и леви крила. Другите воопшто не се јаки како што ги замислуваат.
Trent Alexander e najjak normalno. T.e jas. Drugoto mozhe u kanta da ide slobodno, cel sastav.
Автоматски споено мислење:

Епа ајде јас ќе почнам со предвидување.
13ти јуни, 2021, Англија 5-1 Хрватска

Последно уредено:
И мене не ми прават мерак Англичаните за ова првенство, шо знам :toe:

А викате дека ние сме биле тие што правеле математики пред време?

Де Бур, во типичен македонски стил си прави предвидувања и математики уште од сега :D

„Мислам дека осминафиналето ќе го обезбедиме уште по првите два меча, со победите против Украина од 3-1, и Австрија со 2-1. А, Македонија ќе ја победиме со 3-0! Но, можеби би било убаво да загубиме од Македонија затоа што ако сме први во групата не чека некој противник од онаа ‘група на смртта’ каде се Германија, Франција или Португалија. А, ако сте трети ќе добиете полесен противник, а мислам дека ако сме втори би било идеално“ – вели Де Бур.

А викате дека ние сме биле тие што правеле математики пред време?

Де Бур, во типичен македонски стил си прави предвидувања и математики уште од сега :D
Има ли некое видео или линк од нивни медиум кај што го изјавил ова? Не ми се верува дека ова го има кажано, барем не како што е пренесено од македонските портали

Која е пак сега таа Џонсон и Џонсон вакцина? :eek:
Да не е Џенсен/Јенсен?

Исти курац.
Работам проект со вакциниве и знам во систем како Janssen ја пишува, затоа ме зачуди.
Овие Џонсон и Џонсон да ти биле фирмата што ја произведува, сега ѕирнав. :D

Имаш инфо дали може да се патува без тест во Романија? Протекоа некои новини од сомнителни портали дека може, но не се баш сигурни.
Колку знаеш и ти, толку и јас. Ќе се јавам деновиве во романска амбасада ќе се распрашам.

Инаку карта под 70-80 евра нема да најдете за трета категорија. Јас се убив од прашување, од 70-80 евра до 150 по карта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom