- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.008
- Поени од реакции
- 8.306
Ете вчера 200+ казни, уште денес да соберат печес илјади евра и толку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас тукушто купив нова маска...
Ќе ти треба. Нели не можеше да се вакцинираш?А јас тукушто купив нова маска...
Ќе има, до 15ти сигурно.Од утре нема полициски од 24:00?
Добро, Помпео е поранешен функционер, и сега мислам дека можи да си кажи некои работи вака поотворено. Вистина е дека има сомнителни работи, особено фактот што низ цел свет короната молскавично се ширеше, додека за разлика од Кина како најнаселена земја, Македонија има дупло повеќе заболени.. Мислам дека тука нешто смрди. Дали ги кријат вистинските бројки, дали сепак се работи за нешто поголемо не знам....Bi bil rezerviran okolu vakvi obvinuvanja od SAD ima tuka politika ama i cesto pati vrska nemaat tajnite sluzbi ili svesno lazat. NO, deka Kina ne e cista i svesno sakase da ja zataska rabotata i so toa pridonese mnogu za pandemijata, toa e fakt.
NEДали за влез и престој во Србија треба сертификат за вакцинација или ПЦР тест?
Кога ќе дојдат 500 000 Синовак тогаш ќе не вакцинираат. А колку ќе им појдат на пункт не знам...Дали има некоја ако не точна барем група информација кога ќе не ваквинираат нас испод 40?
Важно ми е да знам па затоа ако знае некој нека пише,Фала
Register for a Covid-19 vaccination at: +359 (0) 886 800 264 (Viber), +359 (0) 882 516 981 (Viber)ushte li trae vakciniranjevo na granicata so bugarija? I ako trae, kako odat prijavite?