Вашите другарчиња од ВВ2.Само татарите недостасуваа.
Gotovo se reshifme nie samite sebesi pred malku I toa vo avion razbirashТолку страни испишани ваљда смисли чорба Македончето како ќе ги реши Шипците, или тоа прашање за идните генерации останува што и како?
НЕ СУМ МУСЛИМАН БЕ СТОКО.Kad vidim puno muslimana na jednom mestu (kao u ovoj temi), dobijem samo jednu želju.
Jednostavno odem u kupatilo i žestoko serem dok ne ispraznim debelo crevo u potpunosti.
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
Ovde se jedan odmah pojavio.НЕ СУМ МУСЛИМАН БЕ СТОКО.
A ONDA OPET PRIJATNO POJEDES SVOJA SRANJAKad vidim puno muslimana na jednom mestu (kao u ovoj temi), dobijem samo jednu želju.
Jednostavno odem u kupatilo i žestoko serem dok ne ispraznim debelo crevo u potpunosti.
Ова е сходно на стеретипите на просечен Албански интелект.- Најсмешно е ако навистина тука беа нацисти, не само што немаше да имаш пристап кон форум туку ќе беше дел од "конечното решение". Затоа едуцирај се за што станува збор. -
Викаш тоа што има уште израелци тогаш немал холокауст?
Пуно не може, ама затоа братучед му ви го прати:Ovde se jedan odmah pojavio.
Dođi u Srbiju da se vidimo. Dođi Šiptar, dođi Šiptar da vidiš kakvo ćeš iznenađenje dobiti u Srbiji.
Сине, па ти се бодеш!?Ovde se jedan odmah pojavio.
Dođi u Srbiju da se vidimo. Dođi Šiptar, dođi Šiptar da vidiš kakvo ćeš iznenađenje dobiti u Srbiji.
Samo skoči na moje polje. Igraćemo zanimljivu igru u šumi. Hajde, ne razmišljaj, čekamo te na našem terenu.A ONDA OPET PRIJATNO POJEDES SVOJA SRANJA
Wait, what? Што збориш бе, ти навистина се бодеш.Samo skoči na moje polje. Igraćemo zanimljivu igru u šumi. Hajde, ne razmišljaj, čekamo te na našem terenu.
Trčiš li brzo?Wait, what? Што збориш бе, ти навистина се бодеш.
Why can't you just fuck off douchebagSamo skoči na moje polje. Igraćemo zanimljivu igru u šumi. Hajde, ne razmišljaj, čekamo te na našem terenu.