Земајте го одма! Уште едно од говната на Раиола да се избаци од МиланБаш сега гледам Аусилио е фатен во друштво со Ромањоли. Можеби тоа ке биде замената за ДеФрај, продади поскапо, купи поефтино...
Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.Гледам го спомнувате Ериксен како expendable. Jас мислам кој и тренер да дојди, Ериксен че се препороди, со по 10+ асистенции и башка 5+ голови во сезона.
Само, и само во ситуација на Гасперини, или некој што игра со тројца во одбрана иди во обзир Ериксен, се што е со 4ца назат, најбезболно че биди со Дефреј. Барем јас така мислам.Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.
Хакими да го продадат никогаш не би им простил, 10 години чекаме играч на негова позиција, од Маикон наваму. Продажба на Хакими е криминал.
Од тренери, дали секогаш кога ни заминува саглам тренер кој изградил однос со играчите, мораме да земеме тренер кој ни домашните не сакаат да го гушнат? Сари и Интер е тешка комбинација за мене, не го можам ликот никако.
Не верував дека некогаш ќе го речам ова ама изгледа дека Гасперини ни е најдобра опција, ако има можност. Тимот ни е направен за 3-5-2, за разлика од минатиот пат сега не мора ништо да измислува. Може да ги земе со себе Госенс и Муриел, да им ги дадеме Гаљардини, нивно дете е, и други играчи како Перишиќ и Пинамонти...
Pa kolku da mu ponudat, taa e platata za vakov trener, barem ova e normalnoCorriere della Sera - Inzaghi is one step away from becoming Inter new head coach. Inter apparently have offered him €1M more than what Lazio are offering.
Џонтра, обрати внимание на болдот![]()