Фан Клуб: Интер

Најбоље Емери да си го земеме .. секоја година ЛЕ ќе освајаме и оп ете ти пласман у ЛШ, па 3то место у групи и пак ЛЕ и се така у круг.

Најбоље Марота да го стаат за тренер , па од клупа ке може да прати што се дешава во одбрана и напад во исто време.

Им ебам ја матер неспособна...

Баш сега гледам Аусилио е фатен во друштво со Ромањоли. Можеби тоа ке биде замената за ДеФрај, продади поскапо, купи поефтино...

Земајте го одма! Уште едно од говната на Раиола да се избаци од Милан

Нека тргнат одма по Мурињо, што ќе му е Рома, жешто е таму и никакво во споредба со Милано. :D

То е то дечки.
Не ми е толку криво за Конте од аспект на тактичар, туку ми е криво шо напрај тимот да биди како фамилија, и да гинат сите за него како војници, без да прашаат зошто како. Тука че биди најголемиот проблем. Истото се случи пост Мурињо. Многу е битно како ќе го прифатат играчите новиот тренер, како ќе се постави тој со играчите.

Околу тренер, и продавања... во моментов најбезболна опција е да се најди тренер што би играл 4-3-1-2. Во таков случај, можи некако со продажба на Де Фреј и Лаутаро, да остани тимов конкурентен. Нормално да се земат поевтини варијанти со не толку високи плати како замена. Се друго, мислам дека че има катастрофални последици.

Гледам го спомнувате Ериксен како expendable. Jас мислам кој и тренер да дојди, Ериксен че се препороди, со по 10+ асистенции и башка 5+ голови во сезона.

4-3-3 не иди во предвид, оти напад практично немаме за оваа формација. Исто и за 4-2-3-1.

Се се заменува само Хакими не, таков играч, таков бек не сме имале и нема да имаме (не се важат Маикон и Занети)... Мајката у пичка да им ја ебам ако го продадат и останеме со Дармиан и Дамбо, се да им ебам а особено ако го продадат за смешна сума од 70 милиони или некои трампи...

За 150 милиони ок, ќе сварам некако, се испод не...

Шо ве прај сигурни дека Конте не си одите пак поради - Неможи со 100е да ручаш бо ресторан со мени од 1000’

исти гласини и тогаш вртеа и тиогаш демек немало да вложат па ќе продаваа..

Гледам го спомнувате Ериксен како expendable. Jас мислам кој и тренер да дојди, Ериксен че се препороди, со по 10+ асистенции и башка 5+ голови во сезона.
Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.

Хакими да го продадат никогаш не би им простил, 10 години чекаме играч на негова позиција, од Маикон наваму. Продажба на Хакими е криминал.

Од тренери, дали секогаш кога ни заминува саглам тренер кој изградил однос со играчите, мораме да земеме тренер кој ни домашните не сакаат да го гушнат? Сари и Интер е тешка комбинација за мене, не го можам ликот никако.

Не верував дека некогаш ќе го речам ова ама изгледа дека Гасперини ни е најдобра опција, ако има можност. Тимот ни е направен за 3-5-2, за разлика од минатиот пат сега не мора ништо да измислува. Може да ги земе со себе Госенс и Муриел, да им ги дадеме Гаљардини, нивно дете е, и други играчи како Перишиќ и Пинамонти...

Симоне Инзаги бајовци... и Педула и Ди Марцио пишуваат за нови контакти.
По мое најдобро ќе се снајди cо 3-5-2
само нека го пакуваат и Сергеј со него. :D

Последно уредено:
Пишува и за Валтер Зенга и Синиша, мајко мила. :pos:

Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.

Хакими да го продадат никогаш не би им простил, 10 години чекаме играч на негова позиција, од Маикон наваму. Продажба на Хакими е криминал.

Од тренери, дали секогаш кога ни заминува саглам тренер кој изградил однос со играчите, мораме да земеме тренер кој ни домашните не сакаат да го гушнат? Сари и Интер е тешка комбинација за мене, не го можам ликот никако.

Не верував дека некогаш ќе го речам ова ама изгледа дека Гасперини ни е најдобра опција, ако има можност. Тимот ни е направен за 3-5-2, за разлика од минатиот пат сега не мора ништо да измислува. Може да ги земе со себе Госенс и Муриел, да им ги дадеме Гаљардини, нивно дете е, и други играчи како Перишиќ и Пинамонти...
Само, и само во ситуација на Гасперини, или некој што игра со тројца во одбрана иди во обзир Ериксен, се што е со 4ца назат, најбезболно че биди со Дефреј. Барем јас така мислам.

Иначе, интимно и јас сакам Гасперини да биди следен тренер. Евентуално Деки. Тој ми делува како чоек шо че изгради однос со играчите, башка е легенда. Има да ги построј сите :D

Corriere della Sera - Inzaghi is one step away from becoming Inter new head coach. Inter apparently have offered him €1M more than what Lazio are offering.

Џонтра, обрати внимание на болдот :D
Pa kolku da mu ponudat, taa e platata za vakov trener, barem ova e normalno :)))))
Inace kako me izdriblaa so iminjava sto se povrzuvaa posle Alegri, ovoj deluva na Pep Gvardiola sea u moite oci.
Ako nisto drugo se snaogal nekako u sredina so losa finansiska sostojba, i tera formacija za koja e kroen timov. Skoro siguren sum deka on e sea na tapet kaj Marota otkako ne uspea so Alegri i najverojatno i ke go dogovori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom