Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Најбоље Емери да си го земеме .. секоја година ЛЕ ќе освајаме и оп ете ти пласман у ЛШ, па 3то место у групи и пак ЛЕ и се така у круг.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Најбоље Марота да го стаат за тренер , па од клупа ке може да прати што се дешава во одбрана и напад во исто време.

Им ебам ја матер неспособна...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Баш сега гледам Аусилио е фатен во друштво со Ромањоли. Можеби тоа ке биде замената за ДеФрај, продади поскапо, купи поефтино...
Земајте го одма! Уште едно од говната на Раиола да се избаци од Милан

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Нека тргнат одма по Мурињо, што ќе му е Рома, жешто е таму и никакво во споредба со Милано. :D

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
То е то дечки.
Не ми е толку криво за Конте од аспект на тактичар, туку ми е криво шо напрај тимот да биди како фамилија, и да гинат сите за него како војници, без да прашаат зошто како. Тука че биди најголемиот проблем. Истото се случи пост Мурињо. Многу е битно како ќе го прифатат играчите новиот тренер, како ќе се постави тој со играчите.

Околу тренер, и продавања... во моментов најбезболна опција е да се најди тренер што би играл 4-3-1-2. Во таков случај, можи некако со продажба на Де Фреј и Лаутаро, да остани тимов конкурентен. Нормално да се земат поевтини варијанти со не толку високи плати како замена. Се друго, мислам дека че има катастрофални последици.

Гледам го спомнувате Ериксен како expendable. Jас мислам кој и тренер да дојди, Ериксен че се препороди, со по 10+ асистенции и башка 5+ голови во сезона.

4-3-3 не иди во предвид, оти напад практично немаме за оваа формација. Исто и за 4-2-3-1.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Се се заменува само Хакими не, таков играч, таков бек не сме имале и нема да имаме (не се важат Маикон и Занети)... Мајката у пичка да им ја ебам ако го продадат и останеме со Дармиан и Дамбо, се да им ебам а особено ако го продадат за смешна сума од 70 милиони или некои трампи...

За 150 милиони ок, ќе сварам некако, се испод не...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.716
Шо ве прај сигурни дека Конте не си одите пак поради - Неможи со 100е да ручаш бо ресторан со мени од 1000’

исти гласини и тогаш вртеа и тиогаш демек немало да вложат па ќе продаваа..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Гледам го спомнувате Ериксен како expendable. Jас мислам кој и тренер да дојди, Ериксен че се препороди, со по 10+ асистенции и башка 5+ голови во сезона.
Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.

Хакими да го продадат никогаш не би им простил, 10 години чекаме играч на негова позиција, од Маикон наваму. Продажба на Хакими е криминал.

Од тренери, дали секогаш кога ни заминува саглам тренер кој изградил однос со играчите, мораме да земеме тренер кој ни домашните не сакаат да го гушнат? Сари и Интер е тешка комбинација за мене, не го можам ликот никако.

Не верував дека некогаш ќе го речам ова ама изгледа дека Гасперини ни е најдобра опција, ако има можност. Тимот ни е направен за 3-5-2, за разлика од минатиот пат сега не мора ништо да измислува. Може да ги земе со себе Госенс и Муриел, да им ги дадеме Гаљардини, нивно дете е, и други играчи како Перишиќ и Пинамонти...

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
Симоне Инзаги бајовци... и Педула и Ди Марцио пишуваат за нови контакти.
По мое најдобро ќе се снајди cо 3-5-2
само нека го пакуваат и Сергеј со него. :D

Последно уредено:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Пишува и за Валтер Зенга и Синиша, мајко мила. :pos:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Имаме само 2-3 играчи кои држат цена а можеме да ги продадеме без да се распадне системот. Ериксен е еден од нив. Никој не сака продажби, јас сакам сите да останат, ама ако мора тогаш според мене Лаутаро е бр.1 поради цената, Ериксен е бр.2.

Хакими да го продадат никогаш не би им простил, 10 години чекаме играч на негова позиција, од Маикон наваму. Продажба на Хакими е криминал.

Од тренери, дали секогаш кога ни заминува саглам тренер кој изградил однос со играчите, мораме да земеме тренер кој ни домашните не сакаат да го гушнат? Сари и Интер е тешка комбинација за мене, не го можам ликот никако.

Не верував дека некогаш ќе го речам ова ама изгледа дека Гасперини ни е најдобра опција, ако има можност. Тимот ни е направен за 3-5-2, за разлика од минатиот пат сега не мора ништо да измислува. Може да ги земе со себе Госенс и Муриел, да им ги дадеме Гаљардини, нивно дете е, и други играчи како Перишиќ и Пинамонти...
Само, и само во ситуација на Гасперини, или некој што игра со тројца во одбрана иди во обзир Ериксен, се што е со 4ца назат, најбезболно че биди со Дефреј. Барем јас така мислам.

Иначе, интимно и јас сакам Гасперини да биди следен тренер. Евентуално Деки. Тој ми делува како чоек шо че изгради однос со играчите, башка е легенда. Има да ги построј сите :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.634
Corriere della Sera - Inzaghi is one step away from becoming Inter new head coach. Inter apparently have offered him €1M more than what Lazio are offering.

Џонтра, обрати внимание на болдот :D
Pa kolku da mu ponudat, taa e platata za vakov trener, barem ova e normalno :)))))
Inace kako me izdriblaa so iminjava sto se povrzuvaa posle Alegri, ovoj deluva na Pep Gvardiola sea u moite oci.
Ako nisto drugo se snaogal nekako u sredina so losa finansiska sostojba, i tera formacija za koja e kroen timov. Skoro siguren sum deka on e sea na tapet kaj Marota otkako ne uspea so Alegri i najverojatno i ke go dogovori.

Kajgana Shop

На врв Bottom