Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.021
Поени од реакции
24.148
Не знам, мене не ми е крај на светот.
Бев за тоа да остане Конте, ама не е дека солзи ќе ронам сега.
Тоа дека ќе сме продавале првотимци/ѕвезди допрва ќе видиме. Можеби Конте напуштил зашто му било кажано дека нема да има засилувања по желба а ќе има продавања а тоа е нешто што сите го знаеме.
Јас од овие помладиве сакав Де Зерби да го видам кај нас, ама ни го лапнаа Шахтјор.
Алегри е идеална замена.
Инзаги е солидна опција, ама Симеоне.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.154
Инзаги е солидна опција за тим ко Евертон или ФИорентина, не и Интер, нарочито не актуелен шампион на големо првенство, не е дораснат за таква екипа у моментов, негов ангажман ќе се поклопи и со амбициите на тимот дека се задоволни со ЛШ пласман, а не титула.
Носење на Алегри ќе е начин за да се дојде до ново скудето и покрај финансиските проблеми за кои претпоставувам дека гледаат излез во периодот што следи, мене барем таков впечаток ќе ми даде евентуален ангажман на ваков профил на тренер.

Све друго, ко Инзаги, Сариефци и остали ќе значи дека тимов праи неколку чекори наназад свесно ради моменталната ситуација, и ќе се задоволуваат само со ЛШ ко во периодот кога тука тренер беше Спалети и едно време Манчини, кога целта на клубот беше таа.

Член од
13 јануари 2021
Мислења
87
Поени од реакции
72
Ne e do tolku tragicno sto go pravat mediumite pa jbg drugite ekipo uste pogolemi problemi imat nitu se pisuva negde,na primer kaj juve golemi se sansite ronaldo da im
bega deneska ostana bez sportski direktor imat trener kakov sto e pirlo pred kazna od uefa se recisi bez sreden red se site znar kakvi igraci imat tamu i sto znam drugi problemi pa nikoj nitu pisuva za ovie nitu pa nivnite navivaci,isto i kaj milan sakat da go vratat "najgolemiot italiaski talent" donaruma im ide hakan isto taka romanjoli isto pred izlezna vrata,ovie imat po ise rabota od Inter za da pravat ekipa za scudeto ama nikoj ne pisuva za nivnite problemi,ja mislam ako ide nekoj toa ke bide eden od trojcata odbrambenite posto so nov trener ke igrame i sigurno so nov sistem

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.693
Поени од реакции
7.370
Ја незнам што сте запнале со Алегри, овој е скоро пред враќање у Јувентус.
Пак ќе се донесе некој тренер од втор ешалон.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.154
Ја незнам што сте запнале со Алегри, овој е скоро пред враќање у Јувентус.
Пак ќе се донесе некој тренер од втор ешалон.
Алегри секогаш се спомнуваше како опција после Конте, поради Марота, и лани и сега, ама у моментов точно, најблиску е до Јувентус со тоа што они официјално сеуште имаат тренер, а ко што глеаш Интер веќе не.
Секако Алегри ќе е предмет на дискусија зашто е единствен адекватен, и нормално е навивачите да сакаат да го видат тука кога веќе нештата се одвиваат како што се одвиваат, за Инзаги и остали не ми се ни дискутира повеќе, срамота е муабет за нив да праиме у ситуација кога Интер е шампион на Италија. Тоа беше нормален муабет пред 3-4 години, не сеа.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.309
Поени од реакции
10.518
Не знам зашто хејт за Инзаги, кога прави одлична работа со Лацио. Демек Алегри пред Милан и Јуве ги имаше тренирани Барса и Реал, а не Сасуоло и Порденоне и штакојкурац.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.021
Поени од реакции
24.148
@Syn
Можеш што сакаш да кажеш за Инзаги и како ќе сме напраеле НЕКОЛКУ чекори назад, ама факт е дека човекот е еден од најдобрите италијански тренери во моментов.
Нека им дадат на Алегри и Конте играчи со кои располагаше овие години Инзаги па да видиме дали ќе успеат Божиќ да дочекаат.
Човекот со пропаднати таленти и сомнителни бразилци успеа ЛШ групи да помине и ноќна мора на Јуве да му биде сезона-две.
Тоа што реков дека е солидна опција е ништо друго освен да се биде реален. Ако ние го губиме Конте заради финансии/амбиции, па зарем реално е на негово место да очекуваме иста или подобра замена?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.289
Поени од реакции
13.277
Дури сеа сфаќам колку време уствари помина, колку долго беше ова мачење што го истрпивме сите, ама еве сме, преживеавме па макар и со некој минорен ментален проблем.

Ова чувство ме врати десетина години наназад, пошто ко вчера да беше кога славевме триплета, а некој месец претходно напраивме Фан клуб, Ио ни праќаше штампани маици кои ги делевме на школка, па веб сајт, па со Ико ќе напраевме по некое лого, Марли беше попаметен и идеше да го гледаме Интер заедно. Кога праиш фаст форвард од 11 години, многу работи се сменија бе све да му ебам, али таа наша црно-плава константа остана да не прати во животот.

Па каква бантер ера имаше господе боже, ау... Кузмановиќ, Скелото, Роки, Мвиља, језа да те фати. Идржавме, ама не смееме да заборавиме, уз нас издржа и еден голем ГОСПОДИН... гранде Андреа Ранокија! Океј, има премногу играчи што заслужија ваков трофеј, меѓу кои и Ханда, ама Ранокија увек ми бил омилен, прав професионалец, интериста, цар.

Сега мора да се продолжи со проектов кој го започна Сунинг (Маркез друже кажи им фала на „оризарите“ сместа), а ако се биде како што треба, очекувам доминација во следниве години, пошто имаме костур, имаме неколку играчи што или веќе се, или се на пат да бидат world class. Лаутаро, Лукаку, капитано футуро Барела, Ериксен, Хакими. За одбраната стварно неам збор, не знам кој е појак, Де Фрај со неговата смиреност и прецизност во секој чекор, Шкрињар со неговиот бетон менталитет или Бастони со жабарската фудбалска интелигенција и борбеност.

Фала гранде Жанг, фала Марота, фала Конте. Семпре Интер!
Фала гранде Жанг,фала Марота ,фала Конте :smirce:
Автоматски споено мислење:

Зошто да не одјебе Конте побогу?
Поздрав побратиме :smirce:

Зошто да не одјебе Конте побогу?
Една ебана причина нема да си иде. Ниеден тим што е спремен да троши пари периодов нема потреба од тренер.
И до тебе исто голем zz :smirce:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.309
Поени од реакции
10.518
Фала гранде Жанг,фала Марота ,фала Конте :smirce:

И до тебе исто голем zz :smirce:
Признавам, ја осети оваа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Жива пичка Конте. Лингур разгален. Фала за Скудетото и да ти ебам све најмило.

У секој клуб исто. Лигуш класичен.
Ни капка труд нејќе да вложи, да работи у некаква криза, нешто да создаде. Готован. Купете ми све или ќе си идам. Знаев дека вакво нешто следи уште кога го назначија за тренер. Урко ме убедуваше династија ќе праел. Тој од Јуве си отиде како лингур а не па од Интер.
Пичкетина.

Управата е таа, врзани им се рацете од надворешни фактори, криза, куропецање комунистичко, јасно беше ставено до знаење што и како следува. Конте се разлигави за потенцијално едно големо продавање што не мораше ништо да значи. Марота и Аусилио вадеа плус валенца од младинци и отпишани играчи а не па сеа.
Очигледно нема да има големи вложувања, можно е да си отиде едно големо име. А и чекај малце, како тоа се сигурни дека сигурно ќе продадат некој. Еве ниеден клуб не ти нуди толку пари за тие играчи што сакаш да ги продадеш.
Куртон, кујзне што барал да му донесат. Нејќе да ризикува уште една сезона со овој состав кој патем е далеку од лош, за да не му се уништи угледот. Пошто иначе го краси прекрасен и голем углед на господин човек... а не на јавен плачко.

Ми е гајле, нека си иде кој го ебе. Нека иде у Тотенхем сеа да се расправа со еврејот таму. Или нека чека на ПСЖ па нека си праи луксуз таму и да освојува француско првенство.

Кој го ебе. Фала за Скудетото уште еднаш и мрш да не ти ебам мајката.

За нов тренер искрено се надевам на Алегри, пошто господинот Макс знае да работи со тоа што ќе му се даде и не е некој што извољева.
Кога станува збор за нереални желби ондак за мене се знае, Чоло.

Од другиве, криво ми е што избрза Мурињо искрено.

За Инзаги сум резервиран иако рака на срце го сакав пред Конте да дојде, иам позитивно мислење за него, добар тренер е ама што знам, Конте гарантираше успех крвта да му ја ебам.

Дај го Марсело Гаљардо од Ривер нека доминира тактички.

Мајката у пичка Интер проклет клуб несреќен.

Kajgana Shop

На врв Bottom