Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И Ман. Сити доби 2 годишен бан од европските натпреварувања пред 2 години заради ФФП ама еве го годинава место да е баниран тимот, игра у финале ЛШ.Толку може да се каже за правдата шо ја дели УЕФА.
А зашто да е баниран годинава?

Journalist : “That was a different Verona to the one in past weeks”

Juric: “You’re talking bullshit now, go watch our games. I’m not talking to you anymore, you don’t show any respect. This is a disgrace, it’s unacceptable, you should apologize”

Види го Јуриќ и со новинар се карал. Ааааа па ќе ти ебам мајката ќе ти ја ебам јас на тебе. Куртон.

Животе курво една, цело време го поддржувам Киево, на крај Верона му помага на Јувентус... :(

А зашто да е баниран годинава?
Пошто ако останеше банот од 2 години, тогаш тек од сезонава сега од септември што ќе почне 2021/2022 ќе имаа право да настапат во ЛШ или ЛЕ.

Juric: “You’re talking bullshit now, go watch our games. I’m not talking to you anymore, you don’t show any respect. This is a disgrace, it’s unacceptable, you should apologize”

Види го Јуриќ и со новинар се карал. Ааааа па ќе ти ебам мајката ќе ти ја ебам јас на тебе. Куртон.
Чему нервоза приќе мој.. 11 години се нервираше, дај кулирај сеа малце.. ко неебана жена си, кога све нешто ѝ пречи...

Секоја сезона нов тим води.

А Спалети во Наполи,Алегри највероватно во Реал,Зизу во Јуве а Пирло ни крив ни дужен ќе го јаде.

Секоја сезона нов тим води.
Пред две сезони со Милан на -1 бод од четврто место позади Интер а сега со Наполи на -1 бод од четврто место позади Јуве тука негде е се за малку,но кој да очекуваше дека од Гатузо ќе биде тренер.

Отиде другарот у Торино. Селска фаца у селски клуб. Гранде Јурич.

Покрената е дисциплинска постапка против Јуве, Реал и Барса бидејќи сеуште не се откажани од супер лига. Ако не направат тоа до сабота ништо чудно да добијат 2 годишен бан од ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom