- Член од
- 30 октомври 2020
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.932
Stavre toa sho ne razbirash e povekje od jasno, fascinantno e shto uopshte se trudish koga tvoj mozak ednostavno ne razbira metafori a evidentno i nema poznavanje od Star Trerk filosofijata.Јас навистина не разбирам што е твојот проблем. Зошто мораш да се појавиш на секоја тема, да ја усереш со потполно бесмислени постови и да провоцираш некого? Барем да ти се забавни постовите, ајде некако, но ти продуцираш чист пролив. Сериозно, што ти е проблемот? Страдаш за внимание, дома никој не те сака, жена ти има швалер па овде си ги вадиш фрустрациите?
Разбирам за @Govinda , него кога го ваделе од на мајка му, му се лизнал на докторот од раце и паднал на глава на плочките во болницата, па сега е таков каков што. Што е твојот проблем?
Dokolku navistina sakash da razberesh te upativ kon vezbi za sinhronizacija na leva i desna hemisfera.
Tuku problemi u mojta realnost nema, ali ima sens za biznis... cekam da smalish otpor i mi se pridruzish vo ostvaruvanje na biznis planot pa tvojot intelekt da go fokusirame i unovcime a ne da se zamara so nebitni raboti vrz koi ti nemash ama bash nikakvo vlijanie.
Ljubofffff.