Како да се реши Албанското прашање во РМ и на Балканот

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Јас навистина не разбирам што е твојот проблем. Зошто мораш да се појавиш на секоја тема, да ја усереш со потполно бесмислени постови и да провоцираш некого? Барем да ти се забавни постовите, ајде некако, но ти продуцираш чист пролив. Сериозно, што ти е проблемот? Страдаш за внимание, дома никој не те сака, жена ти има швалер па овде си ги вадиш фрустрациите?

Разбирам за @Govinda , него кога го ваделе од на мајка му, му се лизнал на докторот од раце и паднал на глава на плочките во болницата, па сега е таков каков што. Што е твојот проблем?
Stavre toa sho ne razbirash e povekje od jasno, fascinantno e shto uopshte se trudish koga tvoj mozak ednostavno ne razbira metafori a evidentno i nema poznavanje od Star Trerk filosofijata.

Dokolku navistina sakash da razberesh te upativ kon vezbi za sinhronizacija na leva i desna hemisfera.

Tuku problemi u mojta realnost nema, ali ima sens za biznis... cekam da smalish otpor i mi se pridruzish vo ostvaruvanje na biznis planot pa tvojot intelekt da go fokusirame i unovcime a ne da se zamara so nebitni raboti vrz koi ti nemash ama bash nikakvo vlijanie.

Ljubofffff.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Застани, погледни се во огледало и стави си го прстот на главата.
Stavre be, ma..re da ti.. ...re be. On bese eden period so prst na glava @BenDover , ama edini air od toa so vide bese uste pogolema glavobokla, a resenje jok. Zatoa go trgna prstot od glava, otvori skopsko , go natoci vo casata so ja gledas na profilnata @ПрофаундлиСтупид i koa op, glavobolkata ja snema.
...Tuku Stavre odamna ne si se pofalil so dobivka. Nece karta a? A bogami i zelenata te nece!
Разбирам за @Govinda , него кога го ваделе од на мајка му, му се лизнал на докторот од раце и паднал на глава на плочките во болницата, п
On odavno se pomiri so svalerite. Od togas tie mu se dobri prijateli, nebare ko brakja mu se. I zivotot mu e mnogu polesen.
Tuku mene majka mi se izfrlila na selo be stavre, pokraj edno drvo do bavcata.

Член од
26 декември 2020
Мислења
182
Поени од реакции
264
Stavre be, ma..re da ti.. ...re be. On bese eden period so prst na glava @BenDover , ama edini air od toa so vide bese uste pogolema glavobokla, a resenje jok. Zatoa go trgna prstot od glava, otvori skopsko , go natoci vo casata so ja gledas na profilnata @ПрофаундлиСтупид i koa op, glavobolkata ja snema.
...Tuku Stavre odamna ne si se pofalil so dobivka. Nece karta a? A bogami i zelenata te nece!

On odavno se pomiri so svalerite. Od togas tie mu se dobri prijateli, nebare ko brakja mu se. I zivotot mu e mnogu polesen.
Abe stavre od iskustvo ti go pisuva ova ne saka sam da pominuva niz tie traumi i te nasol tebe sine da ti gi nametne za nego samo mdma i trava i kako nov ke bide

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Последно уредено:
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.551
Stavre toa sho ne razbirash e povekje od jasno, fascinantno e shto uopshte se trudish koga tvoj mozak ednostavno ne razbira metafori a evidentno i nema poznavanje od Star Trerk filosofijata.

Dokolku navistina sakash da razberesh te upativ kon vezbi za sinhronizacija na leva i desna hemisfera.

Tuku problemi u mojta realnost nema, ali ima sens za biznis... cekam da smalish otpor i mi se pridruzish vo ostvaruvanje na biznis planot pa tvojot intelekt da go fokusirame i unovcime a ne da se zamara so nebitni raboti vrz koi ti nemash ama bash nikakvo vlijanie.

Ljubofffff.

Abe stavre od iskustvo ti go pisuva ova ne saka sam da pominuva niz tie traumi i te nasol tebe sine da ti gi nametne za nego samo mdma i trava i kako nov ke bide
Дрим тимот постира во серија, синхронизирано еден над друг.:facepalm: А да си најдете друга занимација? Глупо ми е да пријавувам.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

Sho mislesh govi... kolko od ovie patriotive u temava Ben Dover kje go procitaat kako Bend Over?

I asparuh dojde, prosto temava go dobiva zasluzeniot pravec.

Lj.

:coffee:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Sho mislesh govi... kolko od ovie patriotive u temava Ben Dover kje go procitaat kako Bend Over?

I asparuh dojde, prosto temava go dobiva zasluzeniot pravec.

Lj.

Mi se desi vremenski shift vo tajm kontinijumot i mi se izmesaa replajite so ovoj i onoj pred 5-6 minuti.
Duri sega nikoj niso nema da skonta.
Автоматски споено мислење:

:backa:

Nikolko. Tuku sine, kolko od onie drugite so go procitale taka ke go sfanat znacenjeto na Bend Over?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Дрим тимот постира во серија, синхронизирано еден над друг.:facepalm: А да си најдете друга занимација? Глупо ми е да пријавувам.
За да се најде решението треба да се види проблемот... А овие тројца многу прецизно го доловуваат проблемот.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Mi se desi vremenski shift vo tajm kontinijumot i mi se izmesaa replajite so ovoj i onoj pred 5-6 minuti.
Duri sega nikoj niso nema da skonta.
Автоматски споено мислење:
Govi tvojot level na razbiranje na simbolizmot i kade sho go nema e za mene nedostizen...sega za sega, ja i pecurki da lapnam povechko nema da ja ispercepiram realnosta ko ti...

Tuku sho ti mislesh taka prosvetlen i u dopir so akasha poleto.... zashto uopshte @callejón de la muerte ja otvoril ovaa tema... mislam... pismen covek e on... koi mu se motivite? Zashto on si go troshi vremeto na ova? Aj barem mene i tebe ne plakja CIA.

Ili mozda gresham.... koi informacii ti gi dobivash od univerzumot?

Se nadevam asparuh kje se nadovrze.

Lj.

Член од
26 декември 2020
Мислења
182
Поени од реакции
264
Govi tvojot level na razbiranje na simbolizmot i kade sho go nema e za mene nedostizen...sega za sega, ja i pecurki da lapnam povechko nema da ja ispercepiram realnosta ko ti...

Tuku sho ti mislesh taka prosvetlen i u dopir so akasha poleto.... zashto uopshte @callejón de la muerte ja otvoril ovaa tema... mislam... pismen covek e on... koi mu se motivite? Zashto on si go troshi vremeto na ova? Aj barem mene i tebe ne plakja CIA.

Ili mozda gresham.... koi informacii ti gi dobivash od univerzumot?

Lj.
Abe bratko eve ja ke ti kazam ovie sto jadat lajna u temava bozem kako ke se resel problemot se kladam deka se so bugarski pasosi i mijat tajniri u zapadov vrska nemaat sto se desava u Fyrom procitale komentar na facebook na nekoi stojko petko i ripaat kako prle pred magare albanci tuka od sekad imalo i ke ima ne se palete

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
На крај ќе биде Game Over, но си имаш алтернативни профили. :D
Sine site vie ste moi alternativi...

Sine, jas zivotot go razbiram putem ne-razumevanja zivota!
Izgledaj go Interstelar uste ednas vnimatelno, ama prvo najadi se pecurki i posle izmesaj 3-4 vrsti jacmenov sok za zivce i priseti se zosto Ne-Misli prerasnal vo Ne-misli i spoj go so moeto "razbiranje" pogore i mozebi ke klikne.....Za Susaro neka se nadovrze @Аспарух на махалатаа .

P.S. Uspeav nekako da ja vratam informacija od tajm shit tvistot.
Toa bese deka Stavre najverovatno e vo minus, pa zatoa nemoze da si kupe karta za Amerika, taka nema da gi aktivira nuklearkite i so toa ke propadne tvojta nadez za resavanje na albanskoto prasanje... :(

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Sine site vie ste moi alternativi...

Sine, jas zivotot go razbiram putem ne-razumevanja zivota!
Izgledaj go Interstelar uste ednas vnimatelno, ama prvo najadi se pecurki i posle izmesaj 3-4 vrsti jacmenov sok za zivce i priseti se zosto Ne-Misli prerasnal vo Ne-misli i spoj go so moeto razbiranje pogore i mozebi ke klikne.....Za Susaro neka se nadovrze @Аспарух на махалатаа .
Jasno... ti go osekjash tecenieto na kontiniumot, ne go mislesh....
Tuku mene @Inglourious Basterd malku me razocara, imeno on misli deka nie nesvesno go ubivame forumot i nemoz da ja vidi golemata slika.... iako napishav deka CIA ne plakja.

Asparuh... ti si na red.

Lj.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Не бе кај смеам јас како муслиман да пијам алкохол :D

Оти море не знаеш народни поговорки од Октиси, па треба да се думаш шо е тоа на л? :pos:
Абе од Октиси си?Јас пак те мислев од Лабуништа.Имам слушнато дека во Лабуништа биле најголемите прогресивци и либерали.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom