До и Од модераторот на подфорум Религија

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Кој е против хумор?

Хумор е хумор, константен оф топик е друго. Е сега, можда тоа што за мене е хумор, за тебе не е (и обратно). Но, тоа е друго прашање.

H

Hyperion VI

Гостин
Кој е против хумор?

Хумор е хумор, константен оф топик е друго. Е сега, можда тоа што за мене е хумор, за тебе не е (и обратно). Но, тоа е друго прашање.
Во ред другар,со целото почитување,кога јас и другите „дисиденти",се изолиравме од дотичната тема,ти не постираше никаква нова информација.
Немам ништо против тебе,ама изгледа ти е интересно да ги заќутуваш луѓето.
Да го баталиме тоа,еве новиот модератор ќе си одлучи што е лошо што е арно и покрај тоа што во окултизмот тоа се дискутабилни категории.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Во ред другар,со целото почитување,кога јас и другите „дисиденти",се изолиравме од дотичната тема,ти не постираше никаква нова информација.
Немам ништо против тебе,ама изгледа ти е интересно да ги заќутуваш луѓето.
Да го баталиме тоа,еве новиот модератор ќе си одлучи што е лошо што е арно и покрај тоа што во окултизмот тоа се дискутабилни категории.
Сте престанале со страници и страници оф-топик на темата за езотерија (на која имам многу пишувано), а ја после тоа не сум постирал ништо?
Немам право да се бунам за оф-топик во тема ако самиот не постирам нешто у темата?

На пример, eве не постирам у Втора Светска Војна, пошто немам везе од темата, ама ми е јако да читам. И сега доаѓа весело друштво од плажа и страниците у темата одеднаш со помош на веселата љубофф магија, наместо со нацизам, Хитлер, смрт и јад, ми се полни со дијалози помеѓу рандом членови за тоа што ќе прават у RL кога ќе се сретнат, кој на кого што ќе му биде, а омилени ми се оние прекрасни муабети за трето лице, кога еден збори другому за некој трет, наместо лично него да му се обрати и тн.
И не е начинот проблем. Сите збориме свашта на форумов, ама кој курац у темата што си ја читам? Зашто да ми се претвори, со страни и страни у нешто што скроз не пишува дека е нејзин наслов? Си ги сакам Хитлер и Стаљин назад! Нормално дека ќе се бунам.
But, Shit! Ја не пишувам ништо у темата! Немам право да се бунам! Fuck-it.
Well than, i guess имате право да офтопичарите во темата, пошто ако се бунам, поради тоа што не постирам у темата, ќе личи како да ми е интересно да ги заќутувам луѓето. Carry on.

H

Hyperion VI

Гостин
Си ги сакам Хитлер и Стаљин назад!
Нека е со помин друже,те разбирам,сите имаме лоши фази во животот.
Јас лично не би сакал форумот да се претвори во некој весник и информатор,
сепак се работи за жива материја и не сме ботови,луѓето имаат емоции и ги искажуваат,ако ми беше поентата да прибирам информации ќе си разлистав некоја енциклопедија.
Штом ти си решил да го вложиш твојот интерес во тема за Езотерија и Окултизам,тоа значи дека те интересираат тие теми.
Ако не беше така од каде овој разговор?
Да не идам офтопик еве модераторите ќе си одлучат најарно.

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Ајде намалите со офтопици. Треба ли да уклучам алатките?
@Hyperion VI бураз, не го сфаќај Берик за озбилно. Него го занима политика. Животот му е досаден, одвај ги чека децата да му заспијат за да може да погејма малце, затоа вергла свугде по темите.

H

Hyperion VI

Гостин
Ајде намалите со офтопици. Треба ли да уклучам алатките?
@Hyperion VI бураз, не го сфаќај Берик за озбилно. Него го занима политика. Животот му е досаден, одвај ги чека децата да му заспијат за да може да погејма малце, затоа вергла свугде по темите.
Јас само си ги експонирав своите гледишта,во корелација со „модераторското прашање".
Приватниот живот на било кој од членовите на форумот не е во мојот домен на интереси.
Правете си што ви е волја.
Ако на некој му требаат информации,си има „Википедија",Градска Библиотека и во најтежок случај „Дарквеб".
Тука сме собрани да ги коментираме прибраните информации ;)
А коментарите не се секогаш толку сјајни.
(Поздрав роде и чекам да се видиме на кафе во најскоро време).

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Најде со кого да се расправаш. :cautious:
Досетки долги по една реченица на секоја можна тема, без точка на крајот, секако.

Вчера беше малку пресечен откако дозна дека може некој да се разведе затоа што цел ден си игра игрици. Тоа беше шок за него и таа вест ја прифати со неверување, затоа прости му на долгиот коментар. Од денес повторно се враќа на една, макс 2 реченици долгите коментари.

Само во Историја максимално се посветува. Па и кога се расправа за и со Албанците.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Ако не беше така од каде овој разговор?
Drugo e rabotava so Berik, ocekuva vo odredeni ramki da se rchka, znaesh ko u boks ring kade e ograden prostorot, nosime rakavici i zashtita na zabite... i nema udari so noga.... ima tuka sudija da te razdvoi ako mu otidesh pojako....
I sega mu doagja nekoj bez rakavici, mix marshal arts... nema ring, go mava i so noze i mu vika:
Cim sakash da se tepash ajde!
I ovoj pocnuva da plache oti ne nosi zashtita na zabite, drugiot go mava i so noze u glava skoka nasekade i go shlapa bez rakavici... nema ring nema sudija..... i popiva jaki udari bez da moze da go pogodi drugiot oti e tromav... mu krvari slepoocnica a i rebrata mu se napukani pa pocnuva ocajno da bara kaj e sudijata.... i ich ne mu teknuva deka problemot e vo nego sho uopshte saka da se tepa... namesto da shiri ... vejt for iiiiiiiit.....
ljuboffffffffffffff

Plus osekja deka mu spremam eden poobsezen osvrt vo onaa tema... psihoanaliza na kajgandzii...

I se zapocna koga pred nekoe vreme u draga kajgana im ja pushtiv ovaa slika....

nerd_smoking.jpeg

Arno ama ja ne mislev na niv.... i ne znaev deka tolku kje gi povredi slikava....

:coffee:

Добро утро чедо. Благословен да си во новиот ден.
Aaaaa govi braos za slikickava, pocnav pak da osecam deka imash shansi... poshto hepta se otkaza....

Ljubofffffff

H

Hyperion VI

Гостин
Најде со кого да се расправаш. :cautious:
Досетки долги по една реченица на секоја можна тема, без точка на крајот, секако.
Drugo e rabotava so Berik, ocekuva vo odredeni ramki da se rchka, znaesh ko u boks ring kade e ograden prostorot, nosime rakavici i zashtita na zabite... i nema udari so noga.... ima tuka sudija da te razdvoi ako mu otidesh pojako....
Нема врска ова беше само една разложена форма на „I'm not a robot",секако дека нашиот претходноцитиран компањон го падна испитот :)
Ама во демократско општество секој робот го има правото да докаже дека не е робот,па ќе почекам уште неколку саати ;)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Си го знаеме Берик, да не ме провоцираше, немаше воопшто да го закачам. А имам доста. На пример за неговиот однос со Бијонс или за пописот. Има и други теми, само да не ја шириме лепезата. ;)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Нема врска ова беше само една разложена форма на „I'm not a robot",секако дека нашиот претходноцитиран компањон го падна испитот :)
Ама во демократско општество секој робот го има правото да докаже дека не е робот,па ќе почекам уште неколку саати ;)
Te molam ne go peckaj ovie dva dena dobi seriozni udari na temelite na svoeto postoenje, ne samo shto uvide sam kolku ne go biva za tepanje tuku i pocna da svakja oti so gejmingot na negovi godini ne e na arno rabotava....

Neka mu se zalecat ranite... ja mu vetiv edna nedela nema da go..... citiram.
Lj.

:coffee:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Си го знаеме Берик, да не ме провоцираше, немаше воопшто да го закачам. А имам доста. На пример за неговиот однос со Бијонс или за пописот. Има и други теми, само да не ја шириме лепезата. ;)
Драгонборн, ти слободно закачај ме. Само не детски ко у прошлиот пост. Треба да си помалициозен, како глупото лоби што покушава.

Но, навистина, дали мислиш дека курлис ќе те засака магично заради тоа?
Не. Не иде тоа така, you sweet summer child.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Тој сум, Драгонборн. Нагалено можеш Драган, па да не се ни мачиш.

Ќе биде. ;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Тој сум, Драгонборн. Нагалено можеш Драган, па да не се ни мачиш.

Ќе биде. ;)
извини Драгон ама од тебе не ми е страв
страв ми е од Зоки, ама и од него немам гајле, пошто е милослив и ќе ми дал една недела
а после, кој знае што ќе направи (можда сите теми ќе ги напраи плажа)

спреми се, do your best, ама позаебано нешто, не вака лабаво
ок?

Растрчајте се и барајте приватни информации за мене, па после видите што ќе праите.

Kajgana Shop

На врв Bottom