Во ред другар,со целото почитување,кога јас и другите „дисиденти",се изолиравме од дотичната тема,ти не постираше никаква нова информација.
Немам ништо против тебе,ама изгледа ти е интересно да ги заќутуваш луѓето.
Да го баталиме тоа,еве новиот модератор ќе си одлучи што е лошо што е арно и покрај тоа што во окултизмот тоа се дискутабилни категории.
Сте престанале со страници и страници оф-топик на темата за езотерија (на која имам многу пишувано), а ја после тоа не сум постирал ништо?
Немам право да се бунам за оф-топик во тема ако самиот не постирам нешто у темата?
На пример, eве не постирам у Втора Светска Војна, пошто немам везе од темата, ама ми е јако да читам. И сега доаѓа весело друштво од плажа и страниците у темата одеднаш со помош на веселата љубофф магија, наместо со нацизам, Хитлер, смрт и јад, ми се полни со дијалози помеѓу рандом членови за тоа што ќе прават у RL кога ќе се сретнат, кој на кого што ќе му биде, а омилени ми се оние прекрасни муабети за трето лице, кога еден збори другому за некој трет, наместо лично него да му се обрати и тн.
И не е начинот проблем. Сите збориме свашта на форумов, ама кој курац у темата што си ја читам? Зашто да ми се претвори, со страни и страни у нешто што скроз не пишува дека е нејзин наслов? Си ги сакам Хитлер и Стаљин назад! Нормално дека ќе се бунам.
But, Shit! Ја не пишувам ништо у темата! Немам право да се бунам! Fuck-it.
Well than, i guess имате право да офтопичарите во темата, пошто ако се бунам, поради тоа што не постирам у темата, ќе личи како да ми е интересно да ги заќутувам луѓето. Carry on.