Во ред другар,со целото почитување,кога јас и другите „дисиденти",се изолиравме од дотичната тема,ти не постираше никаква нова информација.Кој е против хумор?
Хумор е хумор, константен оф топик е друго. Е сега, можда тоа што за мене е хумор, за тебе не е (и обратно). Но, тоа е друго прашање.
Сте престанале со страници и страници оф-топик на темата за езотерија (на која имам многу пишувано), а ја после тоа не сум постирал ништо?Во ред другар,со целото почитување,кога јас и другите „дисиденти",се изолиравме од дотичната тема,ти не постираше никаква нова информација.
Немам ништо против тебе,ама изгледа ти е интересно да ги заќутуваш луѓето.
Да го баталиме тоа,еве новиот модератор ќе си одлучи што е лошо што е арно и покрај тоа што во окултизмот тоа се дискутабилни категории.
Нека е со помин друже,те разбирам,сите имаме лоши фази во животот.Си ги сакам Хитлер и Стаљин назад!
Јас само си ги експонирав своите гледишта,во корелација со „модераторското прашање".Ајде намалите со офтопици. Треба ли да уклучам алатките?
@Hyperion VI бураз, не го сфаќај Берик за озбилно. Него го занима политика. Животот му е досаден, одвај ги чека децата да му заспијат за да може да погејма малце, затоа вергла свугде по темите.
Добро утро чедо. Благословен да си во новиот ден.Prvo smeni sislikata ushte pred da ti dadat rabotata, stavi nekoja sho odava utisak na religio-zen covek,
Најде со кого да се расправаш......
Drugo e rabotava so Berik, ocekuva vo odredeni ramki da se rchka, znaesh ko u boks ring kade e ograden prostorot, nosime rakavici i zashtita na zabite... i nema udari so noga.... ima tuka sudija da te razdvoi ako mu otidesh pojako....Ако не беше така од каде овој разговор?
Aaaaa govi braos za slikickava, pocnav pak da osecam deka imash shansi... poshto hepta se otkaza....Добро утро чедо. Благословен да си во новиот ден.
Најде со кого да се расправаш.
Досетки долги по една реченица на секоја можна тема, без точка на крајот, секако.
Нема врска ова беше само една разложена форма на „I'm not a robot",секако дека нашиот претходноцитиран компањон го падна испитотDrugo e rabotava so Berik, ocekuva vo odredeni ramki da se rchka, znaesh ko u boks ring kade e ograden prostorot, nosime rakavici i zashtita na zabite... i nema udari so noga.... ima tuka sudija da te razdvoi ako mu otidesh pojako....
Te molam ne go peckaj ovie dva dena dobi seriozni udari na temelite na svoeto postoenje, ne samo shto uvide sam kolku ne go biva za tepanje tuku i pocna da svakja oti so gejmingot na negovi godini ne e na arno rabotava....Нема врска ова беше само една разложена форма на „I'm not a robot",секако дека нашиот претходноцитиран компањон го падна испитот
Ама во демократско општество секој робот го има правото да докаже дека не е робот,па ќе почекам уште неколку саати
Драгонборн, ти слободно закачај ме. Само не детски ко у прошлиот пост. Треба да си помалициозен, како глупото лоби што покушава.Си го знаеме Берик, да не ме провоцираше, немаше воопшто да го закачам. А имам доста. На пример за неговиот однос со Бијонс или за пописот. Има и други теми, само да не ја шириме лепезата.
извини Драгон ама од тебе не ми е стравТој сум, Драгонборн. Нагалено можеш Драган, па да не се ни мачиш.
Ќе биде.