Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не, не ми беше поентата да терам смешка, иако така испадна.Море ама си радозналко, да не сакаш да му земеш една за женење
Друго нешто ме интересира.
Не, не ми беше поентата да терам смешка, иако така испадна.Море ама си радозналко, да не сакаш да му земеш една за женење
Да работат.Утре на празник работаат ли маркетиве Веро, Тинекс, Стокомак?
Да работат.Утре на празник работаат ли маркетиве Веро, Тинекс, Стокомак?
Технологија за подобрување на звукот при разговори и побрзо воспоставување врска.Што е ова што ми се појави на телефонов преку вечер и дали постои шанса да се исклучи? Ме нервира.
Прегледај го приврзокот 295169
Тоа е чекор погоре.....во телекомуникацијата. (Voice over LTE) Наместо ГСМ.....разговорот оди преку 4Г....овозможува поквалитетна врска....итн....да не навлегувам. Но за таа опција потребно е двата уреди....твојот....и на соговорникот да ја имаат оваа функција.Што е ова што ми се појави на телефонов преку вечер и дали постои шанса да се исклучи? Ме нервира.
Прегледај го приврзокот 295169
Само банка, на еден матичен број до 30.000 евра.ако имаш повеќе, у повеќе банки по 30 иљади максимум.Каде би можел да чувам пари освен во банка и штедилница ?
Секако не под перница , мислам на институција.
Животно осигурување ти е опција.Каде би можел да чувам пари освен во банка и штедилница ?
Секако не под перница , мислам на институција.
Дискутираат IPTV.Добро, што е штосот со темата "Интернет, радио и телевизија (стримови и прашања)"? Гледам дека е доста активна, неколку пати пробав да ја следам и везе немам што постираат.
Мешаат јазици, цел Балкан е собран, потоа гледам си честитаат и празници, фали уште скара да почнат да вртат. Сето тоа е убаво, ама никако да влезам во штосот.
Од УЈП-то на државата од која се претставуваш дека си или од УЈП-то на државата од која страницата очекува да си.За една регистрација на една интернет страна ми бараат Taxpayer Identification Number (TIN).Од каде можам да го земам тој број за да ја завршам регистрацијата?