Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Ги гледаш одговорите твои ? Пишуваш дека сме ја изиграле најбитната утакмица во сезоната,додека во меѓувреме играме ЛШ финале ? Дека трошиме 300 милиона,а вие со кило семки буџет играте,глупчо еден.
Ти си изгубен случај, не знаеш каде е лево, а каде десно. Од преголема возбуда почна и да бладаш. Ти кажав, оди стегни некој диазепам и легни си, утре подобро ќе ти е, па можеби ќе бидиш поразумен и ќе можам точно да утврдам дали си глуп ко кур или ова ти е моментна инспирација. Сепак, имам разбирање за твојата моментална состојба.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Ни се можи. Можеа слободно и да ја изгубат, ништо не менува.
Јунајтед е институција, Челзи е клупче и предмет за заебанција. Имаме вишок на слободно време па доаѓаме да убиеме малце досада. Има нешто што не е јасно?
Вие гледајте да направите уште 5-6 трансфери и да фрлите 300 милиони во престојниот прелазен за да не ве стега срцето дали ќе фатите ЛШ до последно коло.
Се гледа дека му љубомориш на Челси. За финалево во ЛШ за кој ќе навиваш? Манчестер Сити или? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Се гледа дека му љубомориш на Челси. За финалево во ЛШ за кој ќе навиваш? Манчестер Сити или? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Сигурно, исто толку колку што некој кој вози ферари му љубомори на некој со југо.
А за финалето во ЛШ нема за никој да навивам, јас навивам само за еден клуб. Прашањето ти е добро, но упатено на погрешна адреса. Постави му го на фановите на Челзи. ;)

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Сигурно, исто толку колку што некој кој вози ферари му љубомори на некој со југо.
А за финалето во ЛШ нема за никој да навивам, јас навивам само за еден клуб. Прашањето ти е добро, но упатено на погрешна адреса. Постави му го на фановите на Челзи. ;)
Според твоите коментари погоре, мислам дека ти се возиш со југо корал 55, а фановите на Челси во Бентли. Или бар така се чувствуваш може. Може навистина возиш Ферари или Бентли, а се чувствуваш ко во југо или пегличка. Погледни од страна малце, може и ќе приметиш. Може да, може не, не знам.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Доста добро прашање за кого би навивале фановите на Челси во финалето помеѓу Манчестер Сити и Челси,легнувај одма,ама одма.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Ајмоо печурки, и Пулци лани беа побројни порадосни повесели, годинава еден по еден се зафатија со приватниот живот и побитни работи од форумов. Така додека тимот случајно им дојде до шанса за титула. Ќе помине финалево и вас ќе ве снема. И така. Кисче.

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Ајмоо печурки, и Пулци лани беа побројни порадосни повесели, годинава еден по еден се зафатија со приватниот живот и побитни работи од форумов. Така додека тимот случајно им дојде до шанса за титула. Ќе помине финалево и вас ќе ве снема. И така. Кисче.
Провокација од provokacija, а? :cool:

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Според твоите коментари погоре, мислам дека ти се возиш со југо корал 55, а фановите на Челси во Бентли. Или бар така се чувствуваш може. Може навистина возиш Ферари или Бентли, а се чувствуваш ко во југо или пегличка. Погледни од страна малце, може и ќе приметиш. Може да, може не, не знам.
Се гледа дека и ти си премногу бистар, овој под тебе брат да не ти е? Одма ме провали, секоја чест.
Доста добро прашање за кого би навивале фановите на Челси во финалето помеѓу Манчестер Сити и Челси,легнувај одма,ама одма.
Значи премногу си туп за да се објаснувам со тебе. Ти велам ти си изгубен случај, и да ти кажам што мислев нема да сфатиш. Ако се најди некој добар човек можеби ќе ти објасни попросто.

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Се гледа дека и ти си премногу бистар, овој под тебе брат да не ти е? Одма ме провали, секоја чест.

Значи премногу си туп за да се објаснувам со тебе, и да ти кажам што мислев нема да сфатиш. Ако се најди некој добар човек можеби ќе ти објасни попросто.
Реков дека според твоите очајни постови заклучив дека ти си тој во пегличката или Југото. Можда сум те провалил, може и не, ама вака на прва (прва значи коа додаваш или даваш гол - од прва или додаваш или шутираш, не правиш додатен допир со топката) се гледа дека си исфрустриран и искомплексиран од ФК Челси. Зошто, најверојатно знаеш само ти, а можда и не знаеш.

А во финалево за кој ќе навиваш? Ми викаш прашај ги фановиве на Челси. Знам за кој ќе навива Донев, мрднат еден.
Ти за кој ќе навиваш? За клубот кој те мочаше од кога си отиде Сер Алекс скоро у секое Манчестерско дерби (мада и кога беше стариот тука ве плеснаа 1-6 на Олд Трафорд) или за Челси?

:tvg:

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Ти не си способен вратата од дома да си ја заклучиш, а не нешто друго, тенгало едно.
И пробај уште еднаш размисли и ти зошто ти реков да го поставиш тоа прашање на фановите на Челзи. Имаш уште една шанса да покажиш дали не си од друштвото на интелектуални инвалиди.

Trent Alexander Arnold

Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Ти не си способен вратата од дома да си ја заклучиш, а не нешто друго, тенгало едно.
И пробај уште еднаш размисли и ти зошто ти реков да го поставиш тоа прашање на фановите на Челзи. Имаш уште една шанса да покажиш дали не си од друштвото на интелектуални инвалиди.

1621396654380.png

We got a serial killer over here.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Штета за Лестер. Не го издржаа притисокот до крај. Мада се уште имаат можност со тоа што Ливерпул е приказна за себе сезонава .

Прашање до навивачите на Јунајтед. Трофејов ако го освоите од Еуропа лигата, ќе го сметате како major trophy или не ви е толку битен?
Брачка некои овде минативе години по освоена ЛЕ славеа и пишуваа чемпионс оф јуроп (на сините од Лондон мислам)

Жозе славеше тројна круна со Комјунити шилд, Карлинг Куп и ЛЕ

Факт е дека ЛЕ е голем трофеј, но не е голем за клуб од калибар како Манчестер Јунајтед и слични.

Но за сатисфакција, кревање самодоверба, победа во финале е добра работа, па макар и ЛЕ.

За нас е успех второто место во ПЛ со оглед на очекувањата од почеток на сезона за тешка битка за топ4 по лошо трансфер лето кога во конкуренција на Сити и Челзи кои вложија многу, шампионски Ливерпул од минатата година кој го задржа костурот и се засили со Жота и Тиаго, плус Тотенхем, Лестер и Арсенал кои во тој момент изгледаше дека направија подобри трансфери од нас. Да не заборавам дека сезоната ја почнавме без припреми и по првите кола бевме далеку неспремни, плус големиот сомнеж кон Оле дека нема да биде способен сезонава да издржи и беше прв кандидат за отказ во првите месеци.
Барајте наши мислења и сите горе долу варираа дека пласман во топ4 ќе биде успех, а некои се сомневаа и во тоа. Затоа тоа второ место го сметаме за успех сега. Сакаме титула, но далеку сме од неа и се зависи како ќе се однесуваме ова лето на пазарот за да се сметаме за кандидати за титула.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
15 мај 2021
Мислења
125
Поени од реакции
302
Na kraj Lester ke izvisi.. Verojatno sve ke tepa Pool do kraj.. vredi da se igra u kladza na jaki pari
Навистина вреди да ставиш големи пари на екипа на која и требаа 95 минути да го победи отпаднатиот Вест Бром, со гол на голманот. Топ инвестиција.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Навистина вреди да ставиш големи пари на екипа на која и требаа 95 минути да го победи отпаднатиот Вест Бром, со гол на голманот. Топ инвестиција.
dominiraa taa tekma i srekjata gi sledi hrabrite.. isto i Atletiko, gi gledav, gi zgazija Osasuna so sansi, ovie im brcnaa gol u 75 za 0:1 ali ipak si ja dobija posteno.. I pool bese dominanten i moozebi na srekja u 95ta ali sepak zasluzija.. ne veruvam deka pak istoto bi se desilo, ne moze od tolku sansi da ne brcaat golovi..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom