Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Стигна доживљај да биде и второ место :love:

Замисли вака да се помируваа пред некое време со тоа Сити да биде километри пред нив :D
Втори, втори. Вие на пример, во 30 години бевте еднаш први и уште два-три пати втори. До лани второ место плафон ви беше. Годинава пак одново, и така... :pipi:

Член од
15 мај 2021
Мислења
125
Поени од реакции
302
Ајмо уште два-три дена, па нервен слом и на крај перманентен бан.

Да не го сакав толку Тухел, Ејсид ќе ми беше омилениот маж.
Шо се палиш ко млад мајмун? Ти се обрати некој, те цитираше?

Туки оној глупиот Перез го еба цел меч. Онаква шанса не смееше да пропушти, ќе го испратеше клупчето директно во ЛЕ.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
И 900 милиона да фрлат што тебе би ти сменило напатено искомплексирано човече? Мало клубче од твоите 1600 коментари 1200 ти се за Челси,тоа зборува нешто друго.
Дечко, оди бе стегни два диазепами олабави се и легни си. Знам дека премногу си напнат, ја имавте најважната утакмица на сезоната, ок е сега, се провлековте некако.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Шо се палиш ко млад мајмун? Ти се обрати некој, те цитираше?

Туки оној глупиот Перез го еба цел меч. Онаква шанса не смееше да пропушти, ќе го испратеше клупчето директно во ЛЕ.
Ма не, јас само уживам читајќи те уште од сезоната кога Конте освои Премиер Лига.
Буквално уживам. Додека трае...

Член од
15 мај 2021
Мислења
125
Поени од реакции
302
Ма не, јас само уживам читајќи те уште од сезоната кога Конте освои Премиер Лига.
Буквално уживам. Додека трае...
Ме боли таквото во што ти уживаш. Ај одеби сега, ебате амебата исфрустрирана.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.237
Поени од реакции
13.703
Штета за Лестер. Не го издржаа притисокот до крај. Мада се уште имаат можност со тоа што Ливерпул е приказна за себе сезонава .

Прашање до навивачите на Јунајтед. Трофејов ако го освоите од Еуропа лигата, ќе го сметате како major trophy или не ви е толку битен?

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Дечко, оди бе стегни два диазепами олабави се и легни си. Знам дека премногу си напнат, ја имавте најважната утакмица на сезоната, ок е сега, се провлековте некако.
Финале лига шампиони играме кловну :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.949
Поени од реакции
67.695
Штета за Лестер. Не го издржаа притисокот до крај. Мада се уште имаат можност со тоа што Ливерпул е приказна за себе сезонава .

Прашање до навивачите на Јунајтед. Трофејов ако го освоите од Еуропа лигата, ќе го сметате како major trophy или не ви е толку битен?
2 трофеја се битни само, ПЛ и ЛШ. Потоа иде ЛЕ, ФА Куп, Карлинг. Последните според мене не се битни, иако не би ми било сеедно да изгубиш финале во било кој од овие 3.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Финале лига шампиони играме кловну :D
Тоа е, некој ги брои трофеите, некој во недостаток на трофеи ќе се фали со финалињата. Секој со среќата. Тенџере.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095

Одговорот е многу едноставен - Јунајтед играа 4 полуфиналиња и еве сега едно финале во последниве 2 сезони и овој трофеј е многу битен за конечно да го направат тој последен исчекор, кој јас верувам дека може да им биде од големо значење за наредна сезона.

Напредок имаше сезонава, тоа е факт.. Но според мене џабе пристојната сезона во ПЛ без трофеј на крај (и ова го зборам некаде уште од пред некој месец).

За вредноста на ЛЕ како трофеј, нормално дека е далеку од ПЛ или ЛШ и сигурно нема да ме убие еуфорија ако освојат. Евентуален пораз исто би го преболел до наредното сабајле. Од финалињата со Барселона неможев да гледам хајлајтс со години на пример. :)

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Тоа е, некој ги брои трофеите, некој во недостаток на трофеи ќе се фали со финалињата. Секој со среќата. Тенџере.
Некој во недостаток на ум,ќе треси глупости како тебе цело време,тоа е суров живот.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Некој во недостаток на ум,ќе треси глупости како тебе цело време,тоа е суров живот.
Така е, кога нема што да кажеш, кажи дека тресам глупости. Ебате неписмениот.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Така е, кога нема што да кажеш, кажи дека тресам глупости. Ебате неписмениот.
Ги гледаш одговорите твои ? Пишуваш дека сме ја изиграле најбитната утакмица во сезоната,додека во меѓувреме играме ЛШ финале ? Дека трошиме 300 милиона,а вие со кило семки буџет играте,глупчо еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom