- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.714
- Поени од реакции
- 19.458
Не бе, ме тепаа зашто ми беше голема главата, не дека не бев шиптаp.Абе мене тепање, со нож и со синџири ми се има случено со Македонци...
Мислам не е нешто екслузивно ова до националност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, ме тепаа зашто ми беше голема главата, не дека не бев шиптаp.Абе мене тепање, со нож и со синџири ми се има случено со Македонци...
Мислам не е нешто екслузивно ова до националност.
Заради тоа што си нешто што не можеш да го смениш?Абе мене тепање, со нож и со синџири ми се има случено со Македонци...
Колку што ме држи памтењето нас не не бомардирал никој после 45 година. Претходно Хитлер, Бугарите и Балистите...Со Хитлер бевте вие кога ве бомбардираше целиот свет?
Море драга, јас ко ќе одевме ко мали ко тинејџер во бивша ЈУ на море во Црна Гора, сите се плашеа од косовари, јас баш одев да се дружам со нив.
Еден и се праеше криминалец малце, не дека беше, ама супер ни беше, бркавме србинки.
Mozebi e do tebe.
Da... bash sega go prashav u poraka kaj da najdam crnec... iako potajno se filmaff deka moze on e crn
Abe stavre.. oti ne poshtuvash dogovori?
![]()
Глеаш интересно, не не двојат они нас од Србите. Не дека не го знам ова.Колку што ме држи памтењето нас не не бомардирал никој после 45 година. Претходно Хитлер, Бугарите и Балистите...
Туку, он, со две би потпишал тотално одвојување и размена. Тотална. После ни граница нормална да нема, само ѕид долж цела линија на разграничување.
Не бе, ме тепаа зашто ми беше голема главата, не дека не бев шиптаp.
Pola Ungarec pola Rom sum bate ali Makedonija e moja zemjaDa... bash sega go prashav u poraka kaj da najdam crnec... iako potajno se filmaff deka moze on e crn
Abe stavre.. oti ne poshtuvash dogovori?
![]()
Можеби имаш амнезија од мирисот на бензинот кога сакаше да ја запалиш амбасадана...Колку што ме држи памтењето нас не не бомардирал никој после 45 година. Претходно Хитлер, Бугарите и Балистите...
Pola Ungarec pola Rom sum bate ali Makedonija e moja zemja
Ova e tvojot mozok posle efektot na reddit.Плус овие што мразат Албанци, во најголем дел мразат Македонци муслимани, Роми и Власи.
Ova e tvojot mozok posle efektot na reddit.

Хе хе, поим немаш колку сум во право, сврти низ темиве![]()
Znam, mi napisha se ova asparuh... i mnogu povekje.... i igracki spomna.... kje se vidime utre.Чекај да ти објаснам. Овој аспарухот имал комшија црнец на кој што сакал да му го испуши. Сонувал за тоа, мечтаел, се додека еден ден не се решил тоа да го направи. Толку му се допаднало тоа што почнал да му го пуши на црнецот на редовна основа, еднаш дневно, за викенди по два пати. Е сега, од толку мрдање со главата напред назад, нешто му се пореметило во мозокот, па сега пишува онакви неповразни глупости каде ќе стигне, глупости во кој што ти препознаваш зародиш на мудрост.
Муабетот ми е, ако сакаш да бидеш мудрец како аспарухот, се што ти треба е еден црнец спрема кого со вратните мускули и главата ќе покажеш многу ljubofff...