Немоj да ми се надоврзуваш на пораките. Неќам муабет со тебе.Abe ubaf daj pokazi go ti suratot
Tie so vakvi faci vi gi pleskaat kaurkive dur vie si go mavate doma na xxx
Немоj да ми се надоврзуваш на пораките. Неќам муабет со тебе.Abe ubaf daj pokazi go ti suratot
Tie so vakvi faci vi gi pleskaat kaurkive dur vie si go mavate doma na xxx
Проблемот е што вие не сакате, не сакате ред, не сакате да биде оваа држава заедничка.Kako taa germanija i shvicarska odma uspevaat da gi obrazovaat u prvite 2 nedeli da bidat poslusni gragani a nie ne mozeme?
Maloumen hh. Дарлинг направи рецензија на KC: Deliverance, игра напраена од Даниел факинг Вавра, ремек дело, интерактивна историска читанка за Бохемија во Свето Римско Царство, нешто шо копучево веројатно не знае шо е. Ти имаш постирано лајноипол WW2 стратегии, ја пред некој ден на EU4 конечно го фатив Prester John ачивментот со Етиопија, нешто шо немаше да знам дека постои како фиктивен лик и огромна иронија од време на монголските походи, сведоштво за очајот на христијаните пред муслиманската наезда.Така е. Нема друго. Штом играм игрици, да не се замарате со мене и он-топик почнете.
Чим ти викаш сосема доволно тогаш мора да е така.Вести на српски? Знаеш дека постоела Радио-телевизија Приштина на албански јазик? Зарем тоа не си го знаел?
Во Косово се вложувало сосема доволно, имајќи предвид населението кое живеело таму. Све што набројав е точно, несоборлив факт.
Државата Косово е резултат на НАТО интервенцијата, тие паравојски кои вирееле по Косово никогаш немало да успеат да победат. Како тоа биле угнетени а за период од 60 години ја смениле демографската слика драстично во своја корист?
Цела среќа што запад не дозволува да се остварува идејата на панславизмот, пошто вие да имате сила ќе го направите Хитлер да личи на ангел.Албанците се криминоген народ и од тоа нема бегање. Рака на срце, исто се и Македонците но разликата е во тоа што албанците се вонинституционални криминалци кои се сноѓаат одлично во водите на најтешките криминали низ цела Европа.
Македонците се институционални криминалци кои ја користат моќта на државата за лично богатење (тендери, јавни набавки, "консултантски услуги", секакви екстра трошоци и што све не).
По српски вести нема да читаш за албански форуми, смени канал малце.Батали психијатри, замисли да бидеш 24/7, 365 албанец, која црна судбина е таа . Знаеш зошто си на МК форум? Затоа што нема соодветен албански форум, до таа мера е културолошкото ниво на албанската популација што немаат нит виртуелна платформа на која на свој јазик ќе разменуваат мислења и ставови на разни теми, од филозофија и тешки животни приказни па се до забава и филмови.
Со Хитлер бевте вие кога ве бомбардираше целиот свет?Нема врска таа состојба со среќа или нереќа, све е тоа резултат на вашата политика и тоа што му бевте верни кучиња на Хитлер, претходно на Султанот и така натака. Едноставно стигнал есапот.
Исто како што ќе нема врска со среќа или несреќа кога ќе дојде есапот во моментот кога Америка ќе реши да ве пушти низ вода, како што впрочем тоа го направи со Садам или со Талибанците.
Немаме збор за Метафизика, ама ништо чудно, ако во шестиот ден Господ лично вас ве креирал и Метафизика е Македонски збор.Се плашам дека на пуно ќе му текне да бара државна интервенција за отварање на приватен форум на Ксенфоро платформа на албански јазик. Можеби претерувам ама не можам да замислам тема пример за Метафизика на албански форум и албанци како расправаат на таа тема, смеа ме фаќа Можеби и нема збор во албанскиот јазик за Метафизика
Ако грешам, нек ме поправи пуно, @puno како е на албански Метафизика?
бијонс, иди побарај шо сум пишуел на други теми, најди нешто од лична природа и врати се овде да видиме како моеш да го употребиш против менеAuuuu Berik nekoj bi pomislil deka emotivno se trigerna.....
Srekja nasha sho vo realniot zivot vie nishto ne se prashuvate... pocnuvam da svakjam zoshto vi e forumot...
Mozebi gresham.
Викаш не е?Oна шо е Израел за исламот и арапските народи на Блиски Исток, тоа треба да биде шќиперија етнике за пансловенизмот и православните народи на Балканот.
Ти реално најдобро си поминуваш со црнци.Po moe iskustvo bojle sum pominal so albanci nego so makedonci samo da te zaebe nesto kaurin
бијонс, иди побарај шо сум пишуел на други теми, најди нешто од лична природа и врати се овде да видиме како моеш да го употребиш против мене
Nema potreba, cim si po gejmingot tolku od ljubofff bi ti preporacal.бијонс, иди побарај шо сум пишуел на други теми, најди нешто од лична природа и врати се овде да видиме како моеш да го употребиш против мене
Јас сум пишувал два или три пати на подолго, пред повеќе години, за тоа како да се реши проблемот и кој што може да направи во своето секојдневие околу тоа. Сум пишал и сум спроведувал во личен живот, истовремено охрабрувајќи ги другите на форумов, тоа да го прават во реалноста.Pa posle bi sakal od tebe da procitam konkreten racionalen predlog koj mozebi e izvodliv vo realnosta ... ne vo nekoja strategija.... poshto toa e temata.
Lj.
Оти во Грција ако се случи инцидент пендреците играат, тука дури се наградувани за таков случај, тука протести за ослободување на терористи дозволуваа што очекуваш повеќе?Ах бе мамини и татини синови што не кренале нешто потешко од глувче, се згрозени од некој Албанец му се опулил попреку во автобус.
Оти бе не се жалаат овие што со Албанци заедно береа праски во Грција, или грозје во Италија, или на скеле качени ѕидаа во Словенија ?
Problemot e sho vie sakate golema shiptarija.Проблемот е што вие не сакате, не сакате ред, не сакате да биде оваа држава заедничка.
И по пат некое тепање, газење, бодење, на интензивна нега праќање, убивање чат пат. Не мора да ситничиме.Ах бе мамини и татини синови што не кренале нешто потешко од глувче, се згрозени од некој Албанец му се опулил попреку во автобус.
Оти бе не се жалаат овие што со Албанци заедно береа праски во Грција, или грозје во Италија, или на скеле качени ѕидаа во Словенија ?
Daj link... vaka izleguva kao... ja otkriv kako od eterot da vlecam energija ama ne vi kazuvaam... ali kje si kakam....Јас сум пишувал два или три пати на подолго, пред повеќе години, за тоа како да се реши проблемот и кој што може да направи во своето секојдневие околу тоа. Сум пишал и сум спроведувал во личен живот, истовремено охрабрувајќи ги другите на форумов, тоа да го прават во реалноста.
Станува збор за три фази, од кои првите две не се косат со никакви световни закони и секој поединец ако ги прави, несомнено ќе придонесе.
Првата фаза е она за што сум пишувал тука, поопширно.
Стварно не гледам потреба по твој вопрос да го сервирам сега сето тоа.
Dali mislis deka nekoj kvalifikuvan samo za berenje praski misli do tie dalecini kako pravna drzava, bezbednost, sigurnost?Оти бе не се жалаат овие што со Албанци заедно береа праски во Грција, или грозје во Италија, или на скеле качени ѕидаа во Словенија ?