- Член од
- 30 октомври 2020
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.931
Ami temata e "Kako da se reshi albanskoto prashanje"... simulacija be Susaro... tink tenk... daj idea za akcija... mozebi nekoj na pozicija na mokj kje te procita i kje proba da ja implementira.... od kaj znaesh?Не ти ја разбирам поентата. Форум е, се прават муабети. Дали треба во тема за корона само докори да коментираат, во тема за готвење само сертифицирани готвачи, а во оваа тема само политичари? Ти кога правиш муабети со луѓе, од секој муабет произлегува акција? Ако збориш за микроорганизми, после тоа одиш и ги гледаш под микроскоп ли? Прво нема решение за секој проблем во животот. За некои ракови на пример, опрости се од блиските и од животот. Второ, јас како единка немам ниту позиција ниту моќ да влијаам на големо во ова општество. И трето, да, имам акционен план што би пробал да го имплементирам кога би имал моќ на делување. Не гарантирам дека ќе успее или дека ќе даде резултати, само викам дека би го пробал. Подетално ако ти се чита, тука.
Ili eve primer @JaqenH'ghar ima stav deka za 50god ovde kje ima potpolna asimilacija....pa nie sho ziveeme tuka da prezememe akcija... da si spakuvame kuferite... za idninata na decata.