Corvus
Latrodectus
Да, не ми е гледан тојова ми личи ко да не си го гледала стариот Мортал Комбат
многу полош од овој (лошичок)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, не ми е гледан тојова ми личи ко да не си го гледала стариот Мортал Комбат
многу полош од овој (лошичок)
Ne pisav kolku i kako modulira tuku pisav deka Midea ima takva opcija za prikazuvanje na potrosuvackata na Display-ot na vnatresnata edinica na svoite modeli Bravo za Midea taa ocija Gree za zal ja nema
Pak gresna informacija davas, ama eve ke ti dadam tocna za da znaes, za 2020 godina objaveno na 25/01/2021:Ne pisav kolku i kako modulira tuku pisav deka Midea ima takva opcija za prikazuvanje na potrosuvackata na Display-ot na vnatresnata edinica na svoite modeli Bravo za Midea taa ocija Gree za zal ja nema
Inaku Gree ne e poveke NO.1 prodazbata e padnata sega Midea e NO 1
![]()
Gree loses air conditioner market crown to rival
Midea competes with big subsidies to consumers and targets online buyersasia.nikkei.com
И на апликацијата на мобилен има колку троши дневно,и месечно.Само колку е точно , треба да се испита. Другар има ваква мидеа, следното зимо баш ќе ја испитаме.Midea na klimite ima opcija za prikazuvanje na potrosuvackata na Elektricna Energija na Display-ot na vnatresnata edinica so pritiskanje na kopce na dalecinskoto ( vakva ista opcija imaat LG klimite )
Bravo za Midea
Na aplikacija mozebi ne e tocno no neznam probajte kako na videoto sto e prikazano pa spodeli informaciiИ на апликацијата на мобилен има колку троши дневно,и месечно.Само колку е точно , треба да се испита. Другар има ваква мидеа, следното зимо баш ќе ја испитаме.
Zbun...i sea koja e tocnata temperatura na amaterskovo video...na videoto gleame 23C e na panelot, 24C e na daljinskоto, i 26 ako stisnes dugme na 1m od klimataNa aplikacija mozebi ne e tocno no neznam probajte kako na videoto sto e prikazano pa spodeli informacii![]()
И Застава била 50 години број 1 за коли во Југославија. Дури и Америка ја освоиле успешно(ако читаш тогашна пропаганда!)Pak gresna informacija davas, ama eve ke ti dadam tocna za da znaes, za 2020 godina objaveno na 25/01/2021:
1. GREE 36,9%
2. MIDEA 31,9%
3. HAIER 10,0%
4. HISENSE 3,8%
5. SITE OSTANATI 17,3%
26 godini po red GREE e broj eden vo Kina t.e. od 1995 godina.
И Застава била 50 години број 1 за коли во Југославија. Дури и Америка ја освоиле успешно(ако читаш тогашна пропаганда!)
Во фирми основани и работени по партиски указ немам верба! ...а можда и стварно се број 1 во Кина што е сосем нерелевантно за нас.
Дај кажи бројки или проценти колку клими продале во Швајцарија,Франција,Америка,Јапан...
Земји кај што потрошувачот несмее да биде излажан.
Тие 38% не ми значат ништо ако 99% од сето тоа производство е бофал за третиот свет.
Мое мислење за Fairy моделот е дека е моќна но не и баш интелигентна, не знае добро да модулира, да спушти пониска температура на издув и со тоа да намали трошок на струја, постојано работи со висока температура на издув и откако ќе ја достигне температурата, се изгаснува.
Според Еуровент на +12 работи со 180w што не се побива.Мое мислење за Fairy моделот е дека е моќна но не и баш интелигентна, не знае добро да модулира, да спушти пониска температура на издув и со тоа да намали трошок на струја, постојано работи со висока температура на издув и откако ќе ја достигне температурата, се изгаснува.
Баш ме чуди тој податок за работење со 180w на +12 степени, јас ја имам истата и на повисоки температури најниско што спуштила е 505w.Според Еуровент на +12 работи со 180w што не се побива.
Климата е Топ за цената, има ЕЕВ и 3kw дава и на -15.
Прегледај го приврзокот 295525
A kolku dava temperatura na izduvot?Мое мислење за Fairy моделот е дека е моќна но не и баш интелигентна, не знае добро да модулира, да спушти пониска температура на издув и со тоа да намали трошок на струја, постојано работи со висока температура на издув и откако ќе ја достигне температурата, се изгаснува.