Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дезинформација.25ти според академскиот календар на финки.
Страна треба да уредеш со css самоЗдраво дечки, дали некој знае на кој начин ќе се полага 2ри колоквиум по Основи на веб дизајн ? Дали ќе биде како обичен тест(за теорија) или ќе побараат да изградиме страна според некој пример(како лабораториските вежби) ?
Прашања од материјалот од аудиториски.Што даваат концепти на колоквиум за практичен дел?
Има некој Инфо за Мастерс студиите на Финки во време на пандемија. Дали се олеснети/отежнати или се на исто ниво? Кога се предавањата, начин на полагање и слично.
Зарем ќе нема за JS? Минатата недела почнавме и со тоа, затоа прашувам...Страна треба да уредеш со css само
Не, за JS има друг предмет по кој се полагаЗарем ќе нема за JS? Минатата недела почнавме и со тоа, затоа прашувам...
Во однос на прашањата што ке бидат теоретски на вториот колоквиум на основи на веб дизајн дали ќе бидат чисто теоретски, или ќе биде повторно нешто со пресметување на селектори слично на прв колоквиум?Зарем ќе нема за JS? Минатата недела почнавме и со тоа, затоа прашувам...
Site gi prijavuvas.Здраво дечки, прва година сум па не знам мн. мн. за ова. Ова е нели да се пријават сите предмети што треба да се полагаат. Јас досега немам паднато колоквиум, па ме интересира дали треба и јас да ги пријавам сите предмети што ќе ги полагам или ова е само за тие што паднале колоквиум(па мораат на испит да одат) ?
Прегледај го приврзокот 295803