Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
дојде време канализацијата на форумов да ми држи предавања за морал и етика
Pa sudejki prema tvoite postapki, Jas za tebe ispagjam deka sum nedostizna velicina koga stanuva zbor za moral i etika. Pak ke se povtoram, niti sum se prijavil za termin koga znam deka nema vakcini za site, niti na nekoj sum mu drzel krevet vo bolnica. I ti stigna so mene da se sporeduvas, hipohondrice edno sebicno.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
дојде време канализацијата на форумов да ми држи предавања за морал и етика
Ti ron ne si za predavanje, ti si da te ostavi covek u palestina vo momentov.... samo taka kje svatish kolku e saat so tebe.

Ne mi se veruvash ushe u mart se prijavil.

:coffee:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.074
Поени од реакции
42.778
Pa sudejki prema tvoite postapki, Jas za tebe ispagjam deka sum nedostizna velicina koga stanuva zbor za moral i etika. Pak ke se povtoram, niti sum se prijavil za termin koga znam deka nema vakcini za site, niti na nekoj sum mu drzel krevet vo bolnica. I ti stigna so mene da se sporeduvas, hipohondrice edno sebicno.
владе, канализација, тоа сте вие, никој на форумов не ве гледа поинаку. Ја еве не ве ставам на игнор па морам да ве читам.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.335
Поени од реакции
18.410
сите пријавени што се ги викаат, и @MARCELLO го викнаа како и мене, не знам што не ви е јасно
Не ми е јасно зашто лажете. Прв ден пријавени, моите ги викнаа вчера. 60 години имаат. Ништо страшно, си се пикнал преку ред за да идеш у грчка без пцр. У таква земја живееме, ќе умре некоја баба ради тоа али ништо што не е веч видено кај нас.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.074
Поени од реакции
42.778
Не ми е јасно зашто лажете. Прв ден пријавени, моите ги викнаа вчера. 60 години имаат. Ништо страшно, си се пикнал преку ред за да идеш у грчка без пцр. У таква земја живееме, ќе умре некоја баба ради тоа али ништо што не е веч видено кај нас.
не ги викаат по ред луѓето, целиот систем им е хаос, може вчера да си се пријавил денес да те викнат. А може и прв да си а да те викнат по 5 месеци.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
владе, канализација, тоа сте вие, никој на форумов не ве гледа поинаку. Ја еве не ве ставам на игнор па морам да ве читам.
Taka ne gledaat takvite kako tebe i iskreno voopsto ne mi pagja krivo poradi toa. Naprotiv.
Tuku ti moralna i eticka velicino, od koja pricina uste od mart si se prijavil za vakcina koga kako prvo togas nemase vakcini, a vtoro zdrav prav si. Toa odgovori ebate picko hipohondricka. Ne se vadi so mene, ete jas ne sum lik za primer.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.074
Поени од реакции
42.778
Taka ne gledaat takvite kako tebe i iskreno voopsto ne mi pagja krivo poradi toa. Naprotiv.
Tuku ti moralna i eticka velicino, od koja pricina uste od mart si se prijavil za vakcina koga kako prvo togas nemase vakcini, a vtoro zdrav prav si. Toa odgovori ebate picko hipohondricka. Ne se vadi so mene, ete jas ne sum lik za primer.
канализација владе, тоа сте вие, чопор кричр'и што никој не ги сака па креираат милион профили да бидат некаде битни.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
канализација владе, тоа сте вие, чопор кричр'и што никој не ги сака па креираат милион профили да бидат некаде битни.
Greska si ronce, nemam milion profili, eden e. Nemam ni nik smenato od koga sum tuka.
Tuku sto rece koj e tvojot izgovor ti caru na etikata i moralot?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.074
Поени од реакции
42.778
Не знаев дека на форумов сум се дружел со член од елитата!

@Ron Burgundy, ние сме другари, така? :smirce:

пи.ес. Ќе можеш да ја мушнеш @pozdrav eden topol преку ред? Најдругарска услуга ќе ми направиш.
уште сме, ти си моето откачено другарче, исплашено од вакцини пошто ќе му го наместат чипот како и другите чопораши антиваксерски кои продаваат етика и морал последниве 2-3 страни.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
уште сме, ти си моето откачено другарче, исплашено од вакцини пошто ќе му го наместат чипот како и другите чопораши антиваксерски кои продаваат етика и морал последниве 2-3 страни.
Не се лути одма. :smirce:

Ниту продавам теории на заговор, ниту етика и морал.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.335
Не знаев дека на форумов сум се дружел со член од елитата!

@Ron Burgundy, ние сме другари, така? :smirce:

пи.ес. Ќе можеш да ја мушнеш @pozdrav eden topol преку ред? Најдругарска услуга ќе ми направиш.
Одамна имам пишано дека оставам предимство на други...прележав нели!
Заборави дека работам у здравство и врски не ми требаат. Ете и сега повторно одбив вакцинација.
Не ме ставај бадијала у уста те молам, посебно откако видов како на Анон му ставаш смајли со љубов...бљак.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Додека комшикава на кат кај мене.....дијабетичар + еден тон хронични болести....59 годишна сеуште чека позив за вакцинација.....нашата магична земја.....го вакцинирала младото шипурче....средношколецот БЉЕНДИ ХОДАИ....и слични како него.
ПРАВДА?! .....што е тоа?!
Во секој град е различна возрасната граница до која се стигнати со вакцинирање.
Татко ми се вакцинираше неделава на 68 годишна возраст, а мајка ми е наредна недела. Во Скопје се дојдени до кај 65-6 години.
Една жена од Куманово што ја знам, нема ни 50 години, а се вакцинираше минатата недела.
Во Тетово и Гостивар веќе се стигнати и под 30 години. Причината барај ја во тоа што шипоите најчесто не се пријавуваат за вакцининација и затоа има помалку пријавени и побрзо оди вакцинацијата.
Регуларно му е дојден редот, знам еден куп Тетовчани кои поминаа на вакцинација, а имаат околу 30 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom