Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Поентава со почнување акции од последен играч 3-4 паса со голман е да се навлечат Челси напред и да се отвори простор за контра? Ако е така, ужасно извршување.

Ти навиваш за Арсенал или за Емери?
Ако уште ја немаш скапирано поентата со форсот со Емери ама нула воља имам да објаснувам.

Не мора да објаснуваш, се израдува што Арсенал отпадна во полуфинале против тим на Емери :) тоа доволно кажува.

Не мора да објаснуваш, се израдува што Арсенал отпадна во полуфинале против тим на Емери :) тоа доволно кажува.

Ама брат, џабе, ја немаш скапирано поентата со форсот за Емери.

Многу ми е гајле како сме играле, 3 бода си се 3 бода. Добри у одбрана.

Жоржињо во двата меча ни заврши работа, има ганерски жички.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Жоржињо во двата меча ни заврши работа, има ганерски жички.

Кои два меча?
Автоматски споено мислење:

Се надевам не зборуеш за оној 3-1 што ги изгазивме.

Кои два меча?
Автоматски споено мислење:

Се надевам не зборуеш за оној 3-1 што ги изгазивме.
Пенал промашен за 3-2 кога беа во налет Челси.

Мора и вакви натпревари да има понекогаш. Плус целта ги оправдува средствата. Артета сака да спаси што може да се спаси од сезоната и да обезбедат излез во Европа.

Субјективно мислење (знам дека кај многу е обратно) ама повеќе би сакал да гледам порази со 30 шанси наши, отколку победи со еден шут и поклонет гол. Порадо би гледал 10 пати натпревари ко 3:1 со Јунајтед пред неколку сезони кога Де Геа само 5 шанси на Алексис му скина, отколку натпревари како денес. Не сум човек што хејтал паркирање на бус само кога се работело за туѓи екипи, а за својата би премолчел, Челси или Интер кога земаа ЛШ, ми беше многу непривлечна и анти-фудбал тактиката, иако го почитуав успехот, истото мислење го делам и за ваквиот Арсенал. Арсенал сум го засакал поради убавиот фудбал, брзата игра и пасови и тешко ми е да го гледам ваков, без разлика на исходот од натпреварите, дури и да победува, се чувствувам како мајка кога го гледа детето со пари пуно, збогатено, ама пари од дилерство и кражби.

Последно уредено:
Субјективно мислење (знам дека кај многу е обратно) ама повеќе би сакал да гледам порази со 30 шанси наши, отколку победи со еден шут и поклонет гол. Порадо би гледал 10 пати натпревари ко 3:1 со Јунајтед пред неколку сезони кога Де Геа само 5 шанси на Алексис му скина, отколку натпревари како денес. Не сум човек што хејтал паркирање на бус само кога се работело за туѓи екипи, а за својата би премолчел, Челси или Интер кога земаа ЛШ, ми беше многу непривлечна и анти-фудбал тактиката, иако го почитуав успехот, истото мислење го делам и за ваквиот Арсенал. Арсенал сум го засакал поради убавиот фудбал, брзата игра и пасови и тешко ми е да го гледам ваков, без разлика на исходот од натпреварите, дури и да победува, се чувствувам како мајка кога го гледа детето со пари пуно, збогатено, ама пари од дилерство и кражби.
Кај ти текна на споредбава :pos:

Некако ја иам чувство дека ние играме досаден фудбал и коа губиме и бркаме резултат. Така што ич не ми е проблем коа играме досаден фудбал, ама бар ќе победиме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom