Ovde gi imas site informacii sto ti trebat. Klikni.Zdravo na site.Nova sum na forumot.Momentalno sum na status finalna 2 meseci...
Vo kratki crti nekoj da mi objasni uste koi proceduri pretstojat do pasos vo raka?Vi blagodaram.
Koga bil na Finalna brat ?Ete go sovetot denes
smenet status na eden blizok
odbien za zal
Ne podal original izvodi? dopolnitelni ne mu pobarale?Ete go sovetot denes
smenet status na eden blizok
odbien za zal
noemvri lani, intervju april 2019Koga bil na Finalna brat ?
7 meseci chekash brojce? toa rekord vreme za cekanje da ne e?Denes dobiv informacija od konzulatot vo Bitola na brat mi mu e iskoceno brojceto, a moeto ne e. Zaedno vo ist den bevme na intervju oktomvri 2020.
Dali nekoj znae, informacija za brojcinjata na prepiski stigaat sekoj den vo konzulatot ili nekolku pati mesecno so pristignata posta od Sofia? Pozdrav i fala za odgovor
ne znam.7 meseci chekash brojce? toa rekord vreme za cekanje da ne e?
na pat se kon mkKade se ukazite sto gi predvide @miskolo ?
пробај:Zdravo svima, da li neko zna koja je procedura da se posalje ukaz u ambasadi u Skoplju , iz ministarstva pravosudja niko ne odgovara na mail od februara ove godine, pisala sam na: L_Stoyanova@justice.government.bg, bgcitizen2@justice.government.bg. Kontaktirala sam amabasadu ali oni me prosledjuju da kontaktiram ministarstvo, da li se molba pise i salje postom ili elektronski?
Probacu i tu,posto se i na telefon ne javljaju.
Мораш да пратиш молба прекку поштс до правосудие заедно со копија од пасош и се чека околу месец дена да стигне указот во амбасада. Молбата можеш и преку обична пошта да ја испратиш. Имаше урнек како изгледа молбата тука на форумот кој ја има нека ти ја испрати да не вртиш 100 страни наназад. Само пополнуваш име презиме број на преписка слични работи. ПоздравZdravo svima, da li neko zna koja je procedura da se posalje ukaz u ambasadi u Skoplju , iz ministarstva pravosudja niko ne odgovara na mail od februara ove godine, pisala sam na: L_Stoyanova@justice.government.bg, bgcitizen2@justice.government.bg. Kontaktirala sam amabasadu ali oni me prosledjuju da kontaktiram ministarstvo, da li se molba pise i salje postom ili elektronski?
Denes nemoze da ima Ukaz koga Radev go davase mandatot na novata Vlada od utre...Gledajte malce vesti citajte novini!Kade se ukazite sto gi predvide @miskolo ?