Jas sum od 4 januari, ama stom ima sto cekaat od noemvri, jas kje stignam vo septemvriОд кога чекате
Дали има се уште некој што чека да му стаса писмото до Средец од Ноември...
Jas sum od 4 januari, ama stom ima sto cekaat od noemvri, jas kje stignam vo septemvriОд кога чекате
Дали има се уште некој што чека да му стаса писмото до Средец од Ноември...
nemora da znaci imase na forumov luge od januari na sredina dobile javise vo sredec prasajsi...Jas sum od 4 januari, ama stom ima sto cekaat od noemvri, jas kje stignam vo septemvri
Pisav mejl do Min za pravda, me pouci eden clen od tuka, ama kje pocekam za odgovor. A vo Sredec denes proveril posrednikot, se uste ne stignalo.nemora da znaci imase na forumov luge od januari na sredina dobile javise vo sredec prasajsi...
Blagodaram na info nie sme krajot na Noemvri pa ostanuva da cekameMislam deka nema vekje nekoj od noemvri da ceka pismo, ama od dekemvri eve jas sum. So ogled na faktot deka im bea celo vreme prazniki , ke se javam posle 20 da proveram. Inaku posrednikot sto do sega ne me izlazal za nisto, kaza deka maj sigurno ke stigne, nemal klient licno da ceka povekje od 6 meseci do sega. Pa ostanuva da vidime
и јас сум со тебе со ист датум немој толку негативно, после дождот доаѓа сонце. И јас го мислев истото за себе ама не е секогаш се така црно. Ќе биде и тоа ќе биде и нашите државјанства ќе излезат па после ќе си чекаме за адреса итн. Ништо страшно сме дошле пред крајот на патотJas sum baksus tuka ako nema vaa nedela ukaz oficialno se deaktiviram od forumot so ksmet imam neka si ebe i zivot i se !!!!!!
za edno 4 meseci javise vo sredecNa 15.04.2021 go podignav ukazot.. 1
mesec skoro da se javuvam vo opstina sredec ili dzabe kje bide poshto ima mn pred mene so meseci
Ma javuvaj se , što ti e gajle što ima 5 meseci pred tebe. Gde svi tamo i gol Asan .Na 15.04.2021 go podignav ukazot.. 1
mesec skoro da se javuvam vo opstina sredec ili dzabe kje bide poshto ima mn pred mene so meseci
Tuka sum se uste cekam!!!Ma javuvaj se , što ti e gajle što ima 5 meseci pred tebe. Gde svi tamo i gol Asan .
Se zezam ..najrano što e možno 2ipol do 3 meseci, barem taka bese periodov. Sin mi čekaše za malku 6 meseci preku Bitola a imaše členovi na koi za 2-3 meseci preku Skopje im stigna.
Jas cekam od 30ti dekemvri, uste nema nisto.Mislam deka nema vekje nekoj od noemvri da ceka pismo, ama od dekemvri eve jas sum. So ogled na faktot deka im bea celo vreme prazniki , ke se javam posle 20 da proveram. Inaku posrednikot sto do sega ne me izlazal za nisto, kaza deka maj sigurno ke stigne, nemal klient licno da ceka povekje od 6 meseci do sega. Pa ostanuva da vidime
5 meseci i 1 nedela. Izgleda kje si pocekame do kaj 6 . Posrednikot mi kaza eden negov klient od oktomvri cekal, sega pred 15 dena mu stignalo pismoto. Navodno nemalo pravilo.Tuka sum se uste cekam!!!
5.5meseci tocno do utre...
Toa ne moze nikoj da go znae dali e podobro ili ne. Eve na pr nie koga gi podignavme ni rekoa podobro e da pocekame tri meseci, zasto vo toa vreme vo Sofija imase termini za avgust-septemvri i nikoj nemase somnez deka kje se izjalovi rabotata. A sega od ovaa vremenska perspektiva, se si mislam deka zgresiv, podobro da zakazev od Sofija otkolku da proveruvam po 100x vo denot dali mi odgovorile od Min za pravda ili dali nekoj na forumov se pofalil deka mu stignalo pismoto. Stana never ending story nekako. Dodeka stignam do pasos 5 god vekje kako kje napravam. Znam deka ima i beter sto cekaat...Поарно со закажување во Софија ке испадне ова?