Џ
Џонтра Волта
Гостин
Лага.Можам да замислам колку сака ИО да не убие мене и Џонтра.
Смешни сме му, омилени форумџии.
Лага.Можам да замислам колку сака ИО да не убие мене и Џонтра.
Можам да замислам колку сака ИО да не убие мене и Џонтра.
Да не претеруваме сега.Смешни сме му, омилени форумџии.
Во full-denial mode сте влезени.Во ред е Иосоно Тевдовски, не се замарај со математики, долгови и слично пошо секако не разбираш. Hh
слободно можеш и мене да ме наведеш пошо и ја се откажав јавно од негоВо ред е Иосоно Тевдовски, не се замарај со математики, долгови и слично пошо секако не разбираш. Hh
Иначе морам да спомнеам Конте лиглето според Џонтра Луксембурго кој после втората сезона ќе си одел пошо ќе квичел и ќе имал недоразбирања со управата. Одлична блампертиза морам да признаам. Исто Конте умрениот според Стек поумрениот што требало да си иде, ако ви текнува го бркав после иксот со Парма и со Менхен. Hhhhhhhhh
Реално они го качија клубот две скалила нагоре, така да и да го вратат едно скалило подолу, пак сме во плус.Бонус ќе им дадат ама ќе ги викале сите поединечно на разговор за следната сезона, веројатно ви е јасно зошто ги викаат еден по еден. За Жанговци мојот став да го изнесам сега, да не ме вадат од контекст и контакт dynamic duo: нивна работа е да обезбедат пари за плати. Се помалку од тоа е неприфатливо. Една работа е да нема нови засилувања, а сосема друга работа да не се поделат плати и да им се врши рекет на играчите (вратете го филмот 10 години назад).
Значи или нека исплатат плати, или нека продаваат на некој што може да исплати. Мене лично не ми менува ништо што земале 350 милиони заем, ако после тоа ги цедат играчите и ако пола играчи им откажат послушност од револт. Ако го вратат клубот едно скалило назад, нема простување.
Oк де, ете ќе се поправам па нека стои само ова
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Да не претеруваме сега.
омилени форумџии.
*продолжуваат да те вадат од контекста Жанговци мојот став да го изнесам сега, да не ме вадат од контекст и контакт dynamic duo
Штрафцигер у слепоочница би си напикал ако случајно МИ ТЕКНЕ на ова.ако ви текнува го бркав после иксот со Парма и со Менхен. Hhhhhhhhh
Многу тажни ликој...ако беше и Урко на сликата тогаш ќе немаше збор шо можи да го опиши дното...
Иам и со Урко ваква доминантна слика ама јеби га не би да ја објавам поштоМногу тажни ликој...ако беше и Урко на сликата тогаш ќе немаше збор шо можи да го опиши дното...
во еден збор јас
Па ако си иде Санчез не би било лошо да се земе, таман јака конкуренција на Лаутаро ќе му биде, да не се опушта малиот.Дај нека го прибере Марота Дибалкана накај нас,греота е да крши нозе по нивине низ лига европа
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Немате париПа ако си иде Санчез не би било лошо да се земе, таман јака конкуренција на Лаутаро ќе му биде, да не се опушта малиот.