Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Toa провам да го објаснам два дена...ако му влезиме All-In на Јувентус најпрво сами ќе си поможиме...ако не фатат ЛШ ќе му се случи финансиска катаклизма и значително ќе бидат ослабени за наредната сезона.
Така си е.
Рома и Лацио никогаш не сум ги мразел нит сум ги глеал како некоја опасност. Мило ќе ми биде Рома да фати место во Европа место сакатоно сасуоло. А за дуелот против јуве мора сосе јајца да им влеземе. Ма простата да им шинеме и да ги пратиме во лига европа.

Колку само убаво би било
ИНТЕР

аталанта
лацио
милан
табела мх мх мх

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Така си е.
Рома и Лацио никогаш не сум ги мразел нит сум ги глеал како некоја опасност. Мило ќе ми биде Рома да фати место во Европа место сакатоно сасуоло. А за дуелот против јуве мора сосе јајца да им влеземе. Ма простата да им шинеме и да ги пратиме во лига европа.

Колку само убаво би било
ИНТЕР

аталанта
лацио
милан
табела мх мх мх
Mилан?..какви Милан нека бидат таму Наполи :D....и Милан ако не фатат ЛШ ќе ни одговара...сепак голем клуб се и ако кренат финансиски ќе имаме уште еден конкурент за титула...вака ако бидат отепани двата ривали тоа ќе биди поарно за нас.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Mилан?..какви Милан нека бидат таму Наполи :D....и Милан ако не фатат ЛШ ќе ни одговара...сепак голем клуб се и ако кренат финансиски ќе имаме уште еден конкурент за титула...вака ако бидат отепани двата ривали тоа ќе биди поарно за нас.
не можам да ги смислам циганите... одвратна екипа. Као и да е, кој сака нека биде у топ 4, само јуве нек си игра суперлигашка лига европа! :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Точно е тоа дека Раниери му предложил на Кваљарела да ни напраат, кхм, шпалир?
Мислам дека у Италија немаше такво правило.

Ако е точно, тогаш огромно браво за господинот Клаудио Раниери, тотално кулијана чиче, стара школа италијанска.
Плачеше еднаш коа ги тепавме Киево.

Го пцуев порано и се ругав со него, без некоја особена причина, а никад не ме нервирал рака на срце. Ама добро јас сум познат кловн и ај не би рекол сељак ама слободно може куртон.

Иначе Пинамонти слабиот според Стек Вентола.
Интер што се распаднал пошто играчите и тренерите одбиле да намалат плати, ексклузивно според инсајдерските портали дудинка.мк, крампон.ком, дриблинг.мк и ним слични, потпишано од министерот за паника Иосоно Днопертиста.
Гаљардини слабиот според Маркес Ди Бијаџо.
Лаутаро што утињал голови според Урко Калон.
И секако, Санчез слабиот според Лупхол Гиљермо Барос Скелото.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
85 поени на три кола до крај ?...веќе ја поминавме ланската бодовна разлика со 3 поени и некаде 16 поени повеќе од 2019 со Лучиано Спалети кога до последно се тресевме за четвртото место....тоа се вика Конте ефект и експоненцијален напредок.

Исто така се надминавме со бодој од двете сезони на Мурињо(84 и 82) и се изедначивме со последната на Манчини(85)...а има уште три кола за играње...

Без разлика на конкуренцијата и околностите мора да му се дај почит на Конте и целата екипа за постигнатиот успех каде имаме шанса да одиме над 90 бода за втор пат во историјата на клубот после шетањето во 2006-2007...тоа би било одлично за запечатување на сезоната и покажување на доминација како што правеше Јувентус во најсветлите години за нив.

Уште кога дојде во 2019 ова го очекував од Конте и тоа го исполни...газење на малите екипи и да не му се остави простор да помислат на нешто...првата сезона уште го градеше тимот и многу безврска бодој се изгубија ама втората се склопи мозаикот и то е то....дај боже уште 14 години да остани кај нас.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
@Трибиани до нова година го пцуеше Конте сега го очекувал тоа од него :tapp:

Поголем врти капа излезе и од грујо+заев комбинирано.
Дај цитат кај го пцуев? можеби беше во афект, ама во глобала го подржвав, еднаш побарав смена кога извадивме нерешено со Аталанта се сеќавам.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.096
Поени од реакции
6.477
Дај цитат кај го пцуев? можеби беше во афект, ама во глобала го подржвав, еднаш побарав смена кога извадивме нерешено со Аталанта се сеќавам.
Го погоди човекот што ќе бара стари мислења, го отепа човекот од пцуење, сичко женско му изнаеба до нова година сега тука ќе се правдаш дека го очекувал тоа од него. Јас мислам дека уште ќе го пцуеш посебно во месец Август кога овој ќе почне да плачи за да си оди зошто нема да му донесат ниеден играч по негова желба.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Го погоди човекот што ќе бара стари мислења, го отепа човекот од пцуење, сичко женско му изнаеба до нова година сега тука ќе се правдаш дека го очекувал тоа од него. Јас мислам дека уште ќе го пцуеш посебно во месец Август кога овој ќе почне да плачи за да си оди зошто нема да му донесат ниеден играч по негова желба.
Изгледа ме имаш помешано со некој,ама ок простено тие

Kajgana Shop

На врв Bottom