- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.973
- Поени од реакции
- 86.314
Иам еден куп и ме мрзи да ги лепам у албумот.
i suck ass
i suck ass
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страница за полесна размена.
Се регистрирате, пишувате кои ви фалат, кои ви се дупликати и кликате search for swaps и врз основа на броевите што ќе ги напишете, ви дава профили на луѓе од Македонија што имаат некоја сликица за вас или вие имате за нив.
Мене ми се свиѓа страницава што е едноставна, а ефектна. Наместо да се ѕвериш во лош квалитет слики на фејсбук и да пишуваш пораки на полуписмени луѓе што не знаат да најдат message requests.
Swap stickers and trading cards online - Panini, Topps
Swap stickers and trading cards online. Free exchange system for Panini and Topps albums.www.laststicker.com
Можда зашто малце луѓе има само.Се регистрирав пред некој ден, ми фалат уште 8 сликици, пишав на 10 луѓе, само еден ми врати.
Не ја бива страницава...![]()
Стигнаа кај нас?Кој би рекол дека со етикети ќе се мењаме еден ден.
П.С. сликициве се ист материјал ко етикетите од Кока Кола, ти ебам тоа скржавите. Си мислев како картички ќе се, а они тешка беда.
Прегледај го приврзокот 294676
пред малце прочитав на фејс дека во Кам ги имало, али побарав во трафиката кај мене пред зграда и имаше. На етикетите има ознака Панини и special sticker.Стигнаа кај нас?
Чувај го Рамос, може нема да ми се падне.Рамос и Варан по три пати ми се паднаа![]()
![]()
![]()
Во Тинекс и Кам имаше, ама изгледа брзо се распродаваат.Од каде купувате, јас не најдов никаде денес.