Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зума и во ваква ситуација на клупа.

Ок, можда повреда против Лестер на Азпи/Рудигер ќе биде доволно за да стартува некогаш...ајде, ако не, здравје со Шрузбери пријателска ако играме некад.

Одои и Зума заслужуваат повеќе да играат.

Многу мразам во фудбалов кога тренериве се водат по тоа "Шо знам, на тренинг не трча доволно"
We talkin bout practice? Ако игра добро кога е битно..зошто да не го ставиш во некој си рандом утакмица?

Вернер пак игра...
Одмори го бе. Дај им шанса на другите.
Дозволи им да ти покажат нешто...
Дури иако ептен сакав Тами/Жиру да видам во први 11....па да го ебам, подобро Хаверц како лажна деветка наместо Вернер пак да игра. Одмори го малце, само трча, сигурно и за психата ќе му е добро да се одмори, да влезе од клупа, па можда ќе се оправи психички ако испадне џокер на утакмица..шо знам..

Добро бе, ќе одиме на победа/бод, тие се играчите, ок е тимот, ќе видиме што како.

Гилмор (Гилмур?) минатата некако не беше најимпресивен, сега со Сити уште посериозен тест е, ама ако, во вакви мечеви се градат играчи, што да не, може да испадне нешто.

Маунт повреден е или има нешто картони?
Автоматски споено мислење:

Еден од најголемите таленти во академија моментално. Десен бек.
Така и ми треба кога не ги гледам Chelsea u18s

:pos:
Овој Ливраменто ни Википедија нема :pos:

Ајде да му напраиме една страна да пишеме најјачи талент е и полека да му го градиме CV-то.

Се надевам 5-0 ќе водиме накај 80 минута па да добие и овој некоја минутка :kafence:

1620489858226.png

Па може да го тепме овој тим бе, што да не? :/

Требаше Зума да стартува

Последно уредено:
Mnogu polosho od golov e ako Kristensen e povreden na nekolku nedeli, a e vo dobra forma (osven ispadov sega)

Wtf...

Тухел е неверојатен со самото тоа што направи од некои просечни играчи да изгледаат врвно. Кристенсен е одличен пример за тоа.

Реално, не заслуживме да губиме на полувреме. Ама ајде, барем вакви грешки са не правиме кога ќе треба највеќе.

Тухел е неверојатен со самото тоа што направи од некои просечни играчи да изгледаат врвно. Кристенсен е одличен пример за тоа.

Реално, не заслуживме да губиме на полувреме. Ама ајде, барем вакви грешки са не правиме кога ќе треба највеќе.
Ne deka nemame zamena na ta pozicia Zouma e isto dobar

Ne deka nemame zamena na ta pozicia Zouma e isto dobar

Уф, во оваа поставеност на задната линија, не знам. Кристенсен е посигурен со топка и имае малку подобра антиципација.
Ептен лош момент.

Mnogu polosho od golov e ako Kristensen e povreden na nekolku nedeli, a e vo dobra forma (osven ispadov sega)

Wtf...
Уф, се гледа некои играчи не се спремни за големи утакмици.

Кристенсен и со Реал не ми делуваше сигурно некако..шо знам..

Ајдеееееееееееееееееееееееее фсдајфссдјсфдј! АЈМООООООО :vozbud:

ајде бееее

АЈДЕЕЕЕЕ

ТРЕТО МЕСТО

ЌЕ ГИ ЈАДЕМЕ ПАК

ПЕП МУ СЕ ТРЕСАТ ГАЌИТЕ НИКАД ВАКА НЕКОЈ НЕ ГО СЈЕБУВАЛ

Секад вака и со Мурџо психички се блокирал кога губел

Мајнд гејмс е на наша страна, притисокот е на страна на Пеп за финалето никад не бил у ваква ситуација

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ОДИМЕ ВО ЛШ ДОГОДИНА ОСВЕН АКО НЕ ИСПАДНЕ СУПЕР ЛИГА ИЛИ ШО КУР ЗНАМ СВЕ ИМ ЕБАМ

ОДИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЈМООООООООООООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom